kalbud 08.06.10, 18:45 Może ktoś mnie oświeci dlaczego jedne wątki istnieją a inne są kasowane w chwilę po opublikowaniu ? Od czego to zależy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-1506 Re: Kasowanie wątków ! 08.06.10, 18:55 Też się nad tym zastanawiam dzisiaj kiedy zobaczyłam że pod moim ogłoszeniem podpisała się pani jolik-3 zwróciłam grzecznie uwagę żeby napisała swoje ogłoszenie odrazu moje zostało skasowane napisałam ponownie i znowu skasowane więc teraz napisałam trzecie jak długo będzie zobaczymy??????????????? Do tej pory nie miałam problemu ze swoimi ogłoszeniami . Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Kasowanie wątków ! 08.06.10, 20:58 niestety droga iwonko moderator kasuje ogłoszenia.do tej pory wywalał moje więc myślałam ze jak będzie kilka w jednym to nie usunie,niestety myliłam się.sprawdz pocztę to zobaczysz sama,bo zawsze coś tam pisze jakies ble ble inni mogą się reklamować a co nie których poprostu wywala.on juz tak robi od bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Kasowanie wątków ! 08.06.10, 21:04 co niektórzy mają prawo do reklamy jak np forum.gazeta.pl/forum/w,97,111363002,111363002,Remonty_glazura_terakota_gipsy_ogrody_tanio_.html a my najwyrażniej nie.widocznie moderator nie cierpi kobiet...trudno...ale nie poddawaj się Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-1506 Re: Kasowanie wątków ! 08.06.10, 22:38 Być może zle osądziłam przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Kasowanie wątków ! 08.06.10, 21:50 kalbud napisał: > Może ktoś mnie oświeci dlaczego jedne wątki istnieją a inne są > kasowane w chwilę po opublikowaniu ? > Od czego to zależy ? forum.gazeta.pl/forum/w,97,105009760,105158560,Re_Dlaczego_kasowane_sa_posty_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Kasowanie wątków ! 09.06.10, 13:27 kalbud napisał: > Może ktoś mnie oświeci dlaczego jedne wątki istnieją a inne są > kasowane w chwilę po opublikowaniu ? > Od czego to zależy ? Kasowane są wątki/posty naruszające regulamin forum. Zgodnie z nowym regulaminem, który wejdzie w życie 11. czerwca: "Użytkownikom notorycznie naruszającym niniejszy Regulamin administracja Forum Gazeta.pl ma prawo: * blokować dostęp do Forum Gazeta.pl m.in. poprzez zablokowanie adresu IP * blokować wszystkie loginy na czas określony lub bezterminowo * blokować możliwość zakładania nowych wątków lub uczestniczenia w wątkach istniejących na czas określony lub bezterminowo." Odpowiedz Link Zgłoś
marika8282 Re: Kasowanie wątków ! 12.06.10, 20:33 Mi juz drugi raz moderator usuwa ogloszenie w ktorym zamiescilam ze chce sprzedac lozeczko dzieciece. Jaka tu niesprzawiedliwosc jedni daja ogloszenia odnosnie sprzedarzy a innym usowa sie watki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: Kasowanie wątków ! 12.06.10, 22:28 forum.gazeta.pl/forum/w,97,111442118,111442118,sklep_z_markowymi_zabawkami_otwarcie_22_maja.html ten post jest od maja i moderator udaje ze go nie widzi.sami wiec widzicie ze co nie którzy mają chody u niego.powinni zmienic moderatora,bo albo niech wszystkich traktuje jednakowo,albo skoro przymyka oko na regulamin to niech robi to wobec wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
diswing Re: Kasowanie wątków ! 14.06.10, 16:46 mi też dziś skasowali dwa nowe wątki, nie wiem co to jest !!! ani to ogłoszenie usług, ani otwarcie sklepu, nie chce nic nikomu wcisnąc, tylko chaiałam powymieniać sie z innymi kartami panini i tez im to nie pasowało!!! powinni dac sobie na wstrzymanie! pozdrawiam administratora, może mały urlopik? Odpowiedz Link Zgłoś