Dodaj do ulubionych

wulkanizacja

19.10.10, 12:46
Witam! Zbliża się zima... Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź, gdzie w Ząbkach można poza wymianą opon zrobić prostowanie felgi oraz przechować opony letnie do nastepnego sezonu. Dodatkowo chciałabym zostawić zużyte opony w warsztacie, czy każdy warsztat ma taką opcje?
Obserwuj wątek
    • forumowy_wyjadacz Re: wulkanizacja 20.10.10, 19:22
      Najlepsza w Ząbkach wulkanizacja jest chyba, jak dla mnie, na Batorego - przy cukierni ;)
      • malgos724 Re: wulkanizacja 22.10.10, 20:42
        Proponuję na ulicy kwiatowej.Super cena i obsługa.Polecam!!
        • toczek19900 Re: wulkanizacja 23.10.10, 23:29
          Najlepsza wulkanizacja jest na ul Jana Pawła. bardzo mila obsluga:) wszystko jest zrobione idealnie
          • moran11 Re: wulkanizacja 07.06.13, 18:54
            Chciałbym wszystkim polecić wulkanizację Kraków, by podczas ataku zimy można szybko znaleźć dobrego wulkanizatora. Sprawdźcie oferte tutaj.
            • kalbud Re: wulkanizacja 08.06.13, 17:11
              Czy Ty znasz się na kalendarzu?
              Odpowiadasz na wątek z października. Może leki Ci się skończyły? Wyjrzyj przez okno, czy widzisz śnieg?

moran11 napisał(a):

> Chciałbym wszystkim polecić wulkanizację Kraków, by podczas ataku zimy można sz
              > ybko znaleźć dobrego wulkanizatora. Sprawdźcie oferte tutaj.
      • moran11 Re: wulkanizacja 08.06.13, 16:33
        A może komuś się przyda mobilna wulkanizacja, jest taka w Poznaniu - sprawdź.
        • malpa0404 Re: wulkanizacja 22.10.13, 19:39
          Moran11 - marketing szeptany do d....y Forum regionalne - Mazowieckie - Ząbki. Ty z ni z gruchy, ni z pietruchy (pomijam czas o którym napisał Ci już jeden z forumowiczów) jedziesz z wulkanizacją KRAKÓW. Jeden post przerwy i podajesz wulkanizację POZNAŃ - oczywiście wszystko odpowiednio podlinkowane :-). Dołączę się do Twojego Krakowa. Przykładowo byłam zadowolona z poziomu obsługi na Półłanki 30 (to akurat fakt). I co? Jako odpowiedź na mój post polecisz teraz wulkanizację nie wiem w Szczecinie????
    • kolo3210 Re: wulkanizacja 07.08.15, 21:03
      dobrą wulkanizacje widzialem w Londynie, tylko wszystkie gumy zakladaja na lewą strone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka