Dodaj do ulubionych

Perkowski, Słomka, Chibowski...

15.11.10, 18:53
Z racji tego, że sonda na stronie PO kompletnie nie wypaliła, proponuję więc tutaj, aby każdy z użytkowników forum napisał - oczywiście krótko i na temat - nazwisko kandydata, którego popiera w niedzielnych wyborach. Co by nie było - głosujemy do piątku, do godziny 23.59. Potem się zsumuje kto, co i jak i wybierzemy naszego wirtualnego Burmistrza...

Idę na pierwszy ogień... Perkowski
Obserwuj wątek
    • rtef Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 15.11.10, 19:06
      Przecież to będzie jeszcze mniej reprezentatywne niż poprzednia sonda.
      Po nickach będziesz liczył, których możesz pozakładać ile chcesz? To już tamta sonda PO była uczciwsza. Śmiech na sali. Marek Połomski dostanie więcej głosów w realu niż w tej sondzie bo wiele osób pójdzie na niego głosować, a nie mają internetu.
      • ratatuj.1 Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 15.11.10, 23:19
        Bez sensu. Zaraz zaczną się ludzie okładać i obrzucać forumowym błotem.
        • jedyny-michal Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 16.11.10, 20:15
          Perkowski reszt ato dno jak poprzedni burmistrz
          • anka.k76 Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 16.11.10, 22:18
            Jak to sonda na stronie PO nie wypaliła?
            Ostatnio jak tam zaglądałam wygrywał Robert Perkowski.
            Ja będę głosowała właśnie na Niego.
          • rtef Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 16.11.10, 22:52
            No i zaczęło się obrzucanie błotem wszystkiego innego w okolicy. Poniżej poziomu.
            • marian_zarzeczynski Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 17.11.10, 11:48
              .... PERKOWSKI. Nie ma innej opcji.
              • ratatuj.1 Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 17.11.10, 15:22
                Do tej pory nikt.

Nikt nie przedstawił wiarygodnego programu wyborczego, tylko kilka górnolotnych haseł. SiS to już przechodzi samego siebie. Propaganda w czystej postaci i jeszcze ulotki w czarno-białych kolorach. Wygląda to mało interesująco. To chyba zamiast porządnego programu wyborczego.
                • rtef Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 17.11.10, 16:55
                  A jak dla mnie najlepszy jest program Wspólnoty. Na moje pytania ws programu z PiS nikt, nikt nie odpowiedział. Jest to dla mnie dyskwalifikujace.
    • mjwpu Re: Perkowski, Słomka, Chibowski... 17.11.10, 21:53
      Jak juz napisałem będę głosował po raz pierwszy.
      Wydaje mi się że dla Ząbek wybór burmistrza będzie najważniejszy.
      I tutaj mam najwiekszy bool.
      Juz prawie byłem pewny że jednak ten pracujący w pocie czoła Perkowski ale..
      Dzięki tym wyborom pojawiło sie bardzo dużo publikacji ... o naszym mieście.
      DLACZEGO TAK PÓŹNO!!!!
      Więc moje obawy - zadłużenie miasta, ale co będzie jak Ząbki zbankrutują ( zabiorą nam asfalt)
      - wokół burmistrza sami partyjni koledzy ( to wiem dopiero dzięki temu forum), spółki że tak powiem prawie nomenklaturowe - takie same jak nas uczą na WoS'ie
      - burmistrz ujawnia niektóre wydatki, niektóre utajnia - brak transparentnosci
      - budowa dziesięciopiętrowca w centrum Ząbek, dlaczego nie trzydziestopiętrowca???
      - to co mówi tata - płacimy za najdroższe ścieki na mazowszu

Więc może racje mają Słomka, Chibowski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka