Dodaj do ulubionych

Potrzebuję pomocy

20.12.10, 18:49
Potrzebuję pomocy w formie ubrań rozmiar 36 . Jestem młodą uczącą się dziewczyną w trudnej sytuacji . Przyjmę każdą pomoc i z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • 2ewelinaa Re: Potrzebuję pomocy 20.12.10, 19:35
      chciałabym jeszcze dodać, że ta pomoc jest mi naprawdę potrzebna i proszę mnie nie skreślać od razu z powodu tego, że jestem młoda.
      • polarpralka Re: Potrzebuję pomocy 20.12.10, 22:01
        A co na to Twoi rodzice? Czy wiedzą....Warto też jak wielu młodych uczących się ludzi pomysleć o pracy dodatkowej?
        Pomagać trzeba ale młodzi ludzie proszę wykorzystajcie swoje siły nie idźcie na łatwiznę..
        Ja też uczyłam się , =byłam tu sama i pracowałam a jeszcze musiałam zmierzyć się z choroba..

Nie namawiam aby Cię skreslić...nie trzeba pomagać, tylko czy wszystkie inne drogo zawiodły?
        • lalamido28 Re: Potrzebuję pomocy 22.12.10, 13:31
          Jak można pisać takie rzeczy????????????????????
          Czy ona ma tu spowiadać Ci się ze swojego życia? Skoro potrzebuje pomocy to potrzebuje - codziennie o tym nie pisze!!!
          Jestem w szoku jak można być tak podłym!
          A może ona w ogóle nie ma rodziców??????????? Co Cię to obchodzi?????????????????
          Polarpralka - nie chcesz pomóc - IDŹ SIĘ ODWIRUJ!!

A to że ty musiałaś zapietruszać i miałaś gorzej niż źle - to potwierdza tylko jedno:
          WSZYSTKO do ludzi ZAWSZE WRACA - mam nadzieję, że w twoim przypadku to była część zwrotu ...
    • malezeby Re: Potrzebuję pomocy 21.12.10, 17:59
      2ewelinaa, napisałam na priv.
    • woluxtr Re: Potrzebuję pomocy 22.12.10, 23:23
      Proszę o podanie na priv. kontaktu do siebie.
      • 2ewelinaa Re: Potrzebuję pomocy 23.12.10, 21:19
        welka.nick@interia.pl Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka