23.02.11, 08:36
Dzisiaj mam inny problem. Zaczynam się urządzać i stwierdzam, że chyba mam ściany z piasku. Są tak miekkie, że gwoździa to można palcem wcisnąć. W dodatku pękają na potęgę.
Obserwuj wątek
    • grzegorz.gwiazda Re: ściany 23.02.11, 08:42
      Niestety kazdy ma sciany takie same. Wystarczy uderzyc czymkolwiek, pilotem od TV w sciane i bedzie juz wgniecenie. Tak teraz sporo deweloperow niestety wykancza mieszkania. Problem z zawieszeniem obrazkow nawet jest (trzeba gleboko wiercic, dlugie kołki wciskac), to samo np. z montazem karniszy (bez dlugich kolkow nie podchodz).
    • star_24 Re: ściany 23.02.11, 08:45
      Co do tego, że ściany są miękkie to się zgadzam. Wystarczy mocniej uderzyć jakimś przedmiotem w ścianę a zostaje wgniecenie:|
      • antoniv Re: ściany 23.02.11, 17:17
        w pokojach wiszą półki, kilka też jest obrazów / obrazków. nie zaobserwowaliśmy "problemów" ze scianami. cóż, moze za mało zwracaliśmi na to uwagę. Ściany od pilotów TV, jak pisał Ktoś uprzednio, zabawek itp także nie odpryskują. ściany, jak śćiany, jak wszędzie indziej....
    • grzegorz.gwiazda Re: ściany 02.03.11, 07:54
      Sąsiedzi, ręce już mi opadają... Ktoś znowu zrobił dziurę w ścianie między parterem a 1 piętrem w dawnym budynku E. Wczoraj były przytrzymane cegłą drzwi, więc domyślam się, że były wnoszone jakieś graty. Czy ktoś kogoś widział? Tak nie może być, że każdego dnia ktoś rozpieprza ściany na klatce schodowej!
      • doomina Re: ściany 03.03.11, 00:08
        Z tymi ścianami na klatkach to istny koszmar - o czym już wielokrotnie rozmawialiśmy ale tak sobie ostatnio myślałam, że jak przyjdzie czas mojej przeprowadzki a windy wciąż nie będą działać to....dość problematyczną sprawą będzie naprawienie ewentualnych szkód z powodu dobrania tego iście "gołębiego" kolorku :)
        Czy szanowni sąsiedzi wyrażają zgodę na urozmaicenie kolorystyczne ? :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka