prawdziwy_agusiak 14.03.11, 12:18 Czy ktoś się orientuje gdzie w Ząbkach jest lub będzie drogeria Natura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_83 Re: Drogeria Natura 14.03.11, 13:19 Z tego co mi wiadomo,nie ma żadnej lepszej drogerii nad czym dużo osób ubolewa... Odpowiedz Link Zgłoś
insignia928 Re: Drogeria Natura 14.03.11, 13:47 drogeria Natura jest Centrum Handlowym Targówek. Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz_ryba Re: Drogeria Natura 15.03.11, 21:59 Z tego co wiem, niedługo (maj-czerwiec) otworzy się Rossman w nowo otwartym centrum handlowo-usługowym w Zielonce, przy Wyszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie-ssia Re: Drogeria Natura 12.04.11, 22:23 dzisiaj wieczorkiem zobaczyłam, że otwierają drogerię koło ryneczku w tym nowym bloku na rogu szyld już wisi a w środku rozkładali półki dla mnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
insignia928 Re: Drogeria Natura 12.04.11, 22:54 potwierdzam i też bardzo się cieszę. Natura w swoim asortymencie ma produkty, których używam, specjalnie jeździłam po nie do CH Targówek, a teraz będę miała tak blisko:-) kiedyś pisałam, że brakuje mi w Ząbkach drogerii typu Superpharm i Natura. Nie minęło półroku, a tu taka miła niespodzianka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Drogeria Natura 03.05.11, 09:10 a czy sa w asortymencie detergenty,art.higieniczne dla dzieci itp?przegladalam gazetke online i nic tego typu nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: Drogeria Natura 03.05.11, 12:01 Nie już otwarta, tylko w środę, za to bardzo ciekawe są godziny "urzędowania" - do 17 lub 17:30... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: Drogeria Natura 03.05.11, 13:11 Otwarta otwarta ,robiłam wczoraj rekonesans w kilka rzeczy się zaopatrzyłam;) Co do detergentów i artykułów dla dzieci(typu pieluchy) to nie widziałam mówiąc szczerze,ale nie są jeszcze do końca rozpakowani...różni się właśnie tym od rossmana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: Drogeria Natura 03.05.11, 14:42 No to otworzyli z falstartem :P, faktycznie były drzwi otwarte jak przechodziłem kilka dni temu, ale myślałem, że to rozpakowywanie towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: Drogeria Natura 03.05.11, 15:41 Główne otwarcie sklepu ma być w środę. Tak jak piszecie był już otwarty sklep w sobotę i poniedziałek. Jednak jutro ma być oficjalne otwarcie. Duży wybór towaru. Są artykuły dla dzieci i niemowląt. Nie zauważyłam jednak pieluch ale może jeszcze dowiozą bo jak byłam w poniedziałek to jeszcze nie wszystko było wypakowane na półkach. Nareszcie powstała drogeria z prawdziwego zdarzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_bartosz Re: Drogeria Natura 04.05.11, 13:19 Faktycznie jest duży wybór ale ceny są mało atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: Drogeria Natura 04.05.11, 14:57 Co do cen faktycznie poniosło ich troszkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
rukwiak Re: Drogeria Natura 04.05.11, 19:41 Faktycznie ceny spore, kuszą ulotkami a wszystko co już na ulotce się nie znalazło jest droższe niż w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś