Dodaj do ulubionych

Drogeria Natura

14.03.11, 12:18
Czy ktoś się orientuje gdzie w Ząbkach jest lub będzie drogeria Natura?
Obserwuj wątek
    • aurelia_83 Re: Drogeria Natura 14.03.11, 13:19
      Z tego co mi wiadomo,nie ma żadnej lepszej drogerii nad czym dużo osób ubolewa...
      • insignia928 Re: Drogeria Natura 14.03.11, 13:47
        drogeria Natura jest Centrum Handlowym Targówek.
    • komisarz_ryba Re: Drogeria Natura 15.03.11, 21:59
      Z tego co wiem, niedługo (maj-czerwiec) otworzy się Rossman w nowo otwartym centrum handlowo-usługowym w Zielonce, przy Wyszyńskiego.
    • agnie-ssia Re: Drogeria Natura 12.04.11, 22:23
      dzisiaj wieczorkiem zobaczyłam, że otwierają drogerię koło ryneczku w tym nowym bloku na rogu
      szyld już wisi a w środku rozkładali półki

dla mnie super!
      • insignia928 Re: Drogeria Natura 12.04.11, 22:54
        potwierdzam i też bardzo się cieszę.
        Natura w swoim asortymencie ma produkty, których używam, specjalnie jeździłam po nie do CH Targówek, a teraz będę miała tak blisko:-)
        kiedyś pisałam, że brakuje mi w Ząbkach drogerii typu Superpharm i Natura. Nie minęło półroku, a tu taka miła niespodzianka:-)
        • jedyny-michal Re: Drogeria Natura 02.05.11, 16:35
          Już otwarta Natura
          • hugo43 Re: Drogeria Natura 03.05.11, 09:10
            a czy sa w asortymencie detergenty,art.higieniczne dla dzieci itp?przegladalam gazetke online i nic tego typu nie bylo?
          • kriis.borowski Re: Drogeria Natura 03.05.11, 12:01
            Nie już otwarta, tylko w środę, za to bardzo ciekawe są godziny "urzędowania" - do 17 lub 17:30... bez komentarza
            • prawdziwy_agusiak Re: Drogeria Natura 03.05.11, 13:11
              Otwarta otwarta ,robiłam wczoraj rekonesans w kilka rzeczy się zaopatrzyłam;) Co do detergentów i artykułów dla dzieci(typu pieluchy) to nie widziałam mówiąc szczerze,ale nie są jeszcze do końca rozpakowani...różni się właśnie tym od rossmana.
              Pozdrawiam.
              • kriis.borowski Re: Drogeria Natura 03.05.11, 14:42
                No to otworzyli z falstartem :P, faktycznie były drzwi otwarte jak przechodziłem kilka dni temu, ale myślałem, że to rozpakowywanie towaru.
                • gosiapatrycja Re: Drogeria Natura 03.05.11, 15:41
                  Główne otwarcie sklepu ma być w środę. Tak jak piszecie był już otwarty sklep w sobotę i poniedziałek. Jednak jutro ma być oficjalne otwarcie. Duży wybór towaru. Są artykuły dla dzieci i niemowląt. Nie zauważyłam jednak pieluch ale może jeszcze dowiozą bo jak byłam w poniedziałek to jeszcze nie wszystko było wypakowane na półkach. Nareszcie powstała drogeria z prawdziwego zdarzenia .
                  • wiola_bartosz Re: Drogeria Natura 04.05.11, 13:19
                    Faktycznie jest duży wybór ale ceny są mało atrakcyjne.
                    • prawdziwy_agusiak Re: Drogeria Natura 04.05.11, 14:57
                      Co do cen faktycznie poniosło ich troszkę.....
                      • rukwiak Re: Drogeria Natura 04.05.11, 19:41
                        Faktycznie ceny spore, kuszą ulotkami a wszystko co już na ulotce się nie znalazło jest droższe niż w innych sklepach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka