Dodaj do ulubionych

Błąka się pies Husky

18.07.11, 12:02
Dzisiaj ok. godziny 11.30 widziałam błąkającego się psa Husky/ malamut przy skrzyżowaniu ulic Powstańców i Gen. Maczka. Pies miał obrożę plecioną w stylu indańskim/ peruwiańskim.
Obserwuj wątek
    • tie100 Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 12:16
      Browar?? ;>
      • babalutek Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 12:53
        hmm ?
        • kerajm Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 13:05
          Znów biedny piesek komuś uciekł na wolnośc trochę sobie pochasać ???...widze że trzeba go upolowac i jako trofeum postawić koło kominka
          • babalutek Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 13:40
            Nie mam kominka.Wzieła bym go ale mam małe dzicko i taki duży pes to duża odpowiedzialnośc którą wydatkuję na potwora:)
    • malezeby Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 14:10
      Och, to pewnie ten piesek, którego szuka co jakiś czas pewna pani na forum... Podobno ma takie wspaniałe warunki... Kiedy zwróciłam jej uwagę, że może niewłaściwie wybrała rasę psa, którą się nie umie zajmować, zostałam niemal zbluzgana, a pewien forumowicz określił jako "straszną". A piesek sobie biega...
      • malezeby Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 14:10
        Poprawka - określił mnie jako straszną.
    • madameblanka Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 17:52

ale to byl pies czy suka? Ja potrzebuje reproduktora dla mojej malamutki, oj chyba się przejadę na te Powstańców...:)
      • tusia2601 Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 19:13
        Nie, nie masz racji, to nie mój pies, bo mój się dawno znalazł :P
        Zbluzgana ? chyba nie wiesz co to znaczy, proponuje wziąć słownik.
        Jak widzisz nie tylko mi pies ucieka. Nie wymądrzaj się tak, bo mądra nie jesteś.
        • malezeby Re: Błąka się pies Husky 18.07.11, 20:56
          Niezmiernie się cieszę, że to nie twój pies, a z drugiej strony to kolejny pies, o którego ktoś nie dba.
          Nie ty będziesz oceniać, czy jestem mądra, czy nie :) na szczęście.
          Pilnuj pieska, ściskam :)
          • tusia2601 Re: Błąka się pies Husky 20.07.11, 13:07
            Tak samo jak Ty nie będziesz oceniać, czy jestem odpowiedzialna czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka