Dodaj do ulubionych

Zasięg ORANGE!

12.09.11, 13:30
Jeżeli ktoś ma problem z zasięgiem sieci Orange to proszę to jak najszybciej zgłosić. Może UKE zdoła pogonić naszą niedobrą pomarańczkę:

www.mapa.uke.gov.pl/formularz/index.php
Obserwuj wątek
    • meggy.kotka Re: Zasięg ORANGE! 12.09.11, 14:11
      wysłałam :)
      • lwiontko0 Re: Zasięg ORANGE! 12.09.11, 15:55
        Wysłałam oby coś zadziałali w tym temacie
    • agaziela Re: Zasięg ORANGE! 12.09.11, 18:19
      Ja pisałam z pół roku temu do Orange, żeby coś zrobili w tej sprawie. Taka duża miejscowość, coraz więcej bloków a tym samym odbiorców a oni mi odpisali:
      "Pragnę poinformować, że w związku z
      ciągłym rozwojem Naszej Firmy, sieć nadajników jest sukcesywnie
      modernizowana i rozbudowywana, jednakże na dzień dzisiejszy nie jestem
      w stanie udzielić informacji o planowanej budowie nowych nadajników w
      Pani okolicy. Mam nadzieję, że sytuacja ulegnie stopniowej poprawie."

ja mieszkam w okolicy Szwoleżerów, na Kopernika w ostatnim czasie pobudowali sporo bloków i jest za dużo użytkowników a za mało nadajników. Mi prawie każdą rozmowę przerywa, jeszcze na balkonie się dogadam "jako tako" ale w zimie nie będę sterczeć na balkonie. Z miłą chęcią zmieniłabym sieć, gdybym nie miała tylu znajomych w Orange. Totalna olewka ze strony Orange.
    • wrekawek Re: Zasięg ORANGE! 12.09.11, 19:06
      A w kontekście ewentualnej zmiany sieci - coś w okolicach Powstańców ma porządny zasięg? Plus wydaje mi się działać słabiej niż orange...
      • meggy.kotka Re: Zasięg ORANGE! 12.09.11, 21:48
        W Play'u mam zasięg w mieszkaniu - słaby bo słaby ale nie muszę wychodzić na balkon. Mąż ma Tmobile i też nie musi wychodzić na balkon aczkolwiek zasięg tam najlepszy. Orange nawet na balkonie ledwo ma jedną kreskę.
        • corrida_pl Re: Zasięg ORANGE! 13.09.11, 09:47
          Zasięg to kwestia skomplikowana. Z żoną mamy telefony w Orange - żony nokia ma zasięg OK, ale mój Sony Ericsson już nie bardzo.
          • aguszak Re: Zasięg ORANGE! 13.09.11, 15:19
            Mój mąż i ja mamy Nokię i pomimo to Orange nie daje rady ;-)
    • kojinsei Re: Zasięg ORANGE! 13.09.11, 10:59
      u nas jest problem tylko z Orange w każdym telefonie domowników i gości. no może na balkonie w jednym miejscu da się porozmawiać ale będąc w absolutnym bezruchu
      • kojinsei Re: Zasięg ORANGE! 13.09.11, 11:02
        Z ostatniej chwili odpowiedź z ORANGE:

Witam serdecznie

Dziękuję za przesłaną korespondencję.

Uprzejmie informuję, że do końca bieżącego roku na terenie miejscowości Ząbki zostaną uruchomione dodatkowe stacje bazowe, najbliższa z nich będzie znajdowała się na rogu ulic Powstańców oraz ul. Żołnierskiej.

Mam nadzieję, że informacje te okażą się pomocne.

Pozdrawiam
        Daniel Lewczuk
        Doradca w Departamencie Obsługi Klienta Indywidualnego
        PTK Centertel sp. z o.o.
        • forumowy_wyjadacz Re: Zasięg ORANGE! 13.09.11, 11:09
          Wracajcie do siebie. Tam na pewno był zasięg. ;)
          • kojinsei Re: Zasięg ORANGE! 09.02.12, 14:30
            no z chęcią bym wrócił do Warszawy ale mieszkania za drogie
            • jaskowa1 Re: Zasięg ORANGE! 09.02.12, 20:20
              forumowy-wyjadacz ale się ubawiłam hahah :P
              ja do Warszawy nie chcę wracać bo mi tu dobrze ( co zdziwieni?), ale zasięg nadal do bani niestety!
          • kal29 Re: Zasięg ORANGE! 10.02.12, 00:50
            Forumowy Wyjadacz - to ty wracaj do siebie .. na ta swoja wioche i przestan dogryzac ludziom .
            • jaskowa1 Re: Zasięg ORANGE! 21.02.12, 18:52
              rozmawiałam dziś z BOK bo już mi ręce na ten zasięg opadają nadajników na razie nie będzie ale to pismo powyżej może być podstawą do reklamacji bo w piśmie Pan zapewnił, że do końca roku nadajniki będą! Mi Pani z BOK na pocieszenie ma obniżyć rachunek za przyszłą fv o 15 zł. Ponieważ jednym z warunków przedłużenia z nimi umowy były zapewnienia o tym, że będą nadajniki do końca 2011 roku ( a nie ma) piszę kolejną reklamację ( chcę zmienić sieć ) a zerwanie umowy w obecnej chwili w moim wypadku wiąże się z karą ponad 1500 zł <roll> Zasięg w plusie mam bez zarzutu. Może gdyby więcej osób składało reklamacje to przyspieszyłoby to budowę tego cholernego nadajnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka