Dodaj do ulubionych

Gaz pieprzowy

23.07.12, 11:09
Wie może ktoś gdzie w ząbkach można kupić gaz pieprzowy do obrony osobistej ?
Słysząc co się dzieje w ząbkach czuję się trochę zagrożona, i chciałabym mieć taki przy sobie gaz.
Obserwuj wątek
    • kalbud Re: Gaz pieprzowy 23.07.12, 12:08
      W Ząbkach nie ma takiego sklepu . Najbliżej jest sklep "Inter-Ark" w Warszawie przy ul. Wileńskiej 33 (Wileńska róg Konopackiej ) , nr. telefonu : 22 818 78 58 .
    • aza654 Re: Gaz pieprzowy 23.07.12, 12:17
      a co się dzieje takiego strasznego w Ząbkach-nic nie słyszałem ostatnio.
    • xr5 Re: Gaz pieprzowy 23.07.12, 13:13
      Ja kupiłem taki gaz pieprzowy w Warszawie na ul.Tamka 49. Ale noszę go zawsze podczas biegania w Mareckich i Ząbkowskich lasach nie z myślą o ludziach ale o psach.
      www.militaria.pl/samoobrona/gazy_pieprzowe/miotacze_reczne_c446.xml
      Pozdrawiam
    • alidziubek Re: Gaz pieprzowy 23.07.12, 15:09
      fbfb7 napisał(a):

> Słysząc co się dzieje w ząbkach czuję się trochę zagrożona

Czy chodzi Ci o te kupy robione na środku chodnika?
      • robertrobo Re: Gaz pieprzowy 24.07.12, 23:22
        Tak chyba o kupy, bo o innych zagrożeniach też nie słyszałem, ani nie byłem świadkiem.
        Nigdy nie wiadomo co taka kupa zrobić może. Podobno one boją się też ultragwizdków tych dla psów. Ja przechodząc obok takiej kupy stepuję lub tańczę polkę ..... do artystów zazwyczaj nikt nic nie ma.
        • mbwele Re: Gaz pieprzowy 03.09.12, 08:57
          Na kupę to musi być mocny gaz, żeby się zwijała. Ja proponuje ją poczęstować www.antybandyta.pl/gaz-pieprzowy-rsg3-curds-police-60ml-p-35.html

a potem od razu w kajdanki.
    • sibeliuss Re: Gaz pieprzowy 06.09.12, 01:14
      Skidasz się zanim go znajdziesz w torebce w chwili zagrożenia.
      • karla1977 Re: Gaz pieprzowy 06.09.12, 12:25
        a ja slyszalam niestety. ostatnio na gajowej malo przyjemni panowie wyprosili jakiegos faceta z jego pojazdu i nim odjechali. jak sie domyslacie negocjacje nie byly walka na argumenty slowne...
        • karla1977 Re: Gaz pieprzowy 06.09.12, 12:26
          w ubiegla sobote, w srodku dnia....
    • luid Re: Gaz pieprzowy 01.10.12, 14:25
      kupuj przez internet ale w sklepach, można spokojnie
      • niiicdobrego Re: Gaz pieprzowy 14.03.16, 21:09
        Ja też kupiłem w internecie, ale radzę najpierw dowiedzieć się jaki i z jakiego sklepu. Niektóre gazy są tanie i słabe, ale są również drogi i też słabe. Dużo na ten temat czytałem i kupiłem gaz FOXa, ma spory zasięg i podobno długie działanie. Również dobry jest podobno gaz Sabre. Ja swój kupiłem na hotspray.pl/p/1547/355/gaz-pieprzowy-fox-labs-mean-green-strumien-zel-15-ml-strumien-gazy-fox-labs-gazy-obronne.html , w dodatku szybka wysyłka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka