Dodaj do ulubionych

przedszkole krasnal

04.02.13, 00:06
Odradzam ze wzgledu na pania Aldone ktora zneca sie nad dziecmi. Krzyczy na nie , szarpie nimi wpycha wymiociny jak dziecko zwroci bo nie moze jesc. Jest nie mila i zachowuje sie jakby nie lubila dzieci. Oczywiscie przy rodzicach gra super ciocie.,. Pracowalam tam .ucieklam z tego zaklamanego przedszkola.
Obserwuj wątek
    • martutita Re: przedszkole krasnal 04.02.13, 09:27
      Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już od 3 lat i nie znam żadnej cioci Aldony. Zapytałam go nawet o ciocie Aldone i mówi ze nie zna. Możesz napisać kto to jest? Jaka ma teraz grupe? Opisz ja.
    • martutita Re: przedszkole krasnal 04.02.13, 09:29
      A i jeszcze napisz o która placówkę chodzi.
      • hugo43 Re: przedszkole krasnal 04.02.13, 17:17
        moje dziecko chodzi do krasnala i nie znam zadnej cioci aldony.moje dziecko tym bardziej:)
        • aleksawier Re: przedszkole krasnal 04.02.13, 19:42
          no to mi ulżyło moze juz nie pracuje bo ja odeszłam stamtąd około 5 lat temu.chodzi o placówkę na ulicy granicznej. pani dyrektor bardzo lubiła tą wstrętną kobietę , a my - zwykłe pracownice mogłyśmy tylko patrzeć jak prawa ręka dyrekcji znęca się nad dziećmi - to bardzo dobrze że wasze dzieci jej nie znają. :) czyli wszystko w pożądku. długo biłam sie z myślami żeby o tym napiusać ,. ale w końcu się zdecydowałam . cieszę się z waszych wypowiedzi . pozdrawiam ALA
          • dolena Re: przedszkole krasnal 11.03.13, 22:07
            Może ciocia ta nie pracuje ale to nie znaczy że przedszkole jest dobre. Radzę kilka razy zastanowić się nad posyłaniem tam dziecka jeśli zależy Państwu na dobru dziecka, bezpieczeństwu i edukacji na poziomie. Wszystko wygląda pięknie na zewnątrz a co jest w środku wiedzą tyko osoby które tam przebywały nie jest to moja złośliwość ale na prawdę odradzam tam liczy się tylko wpływ czesnego, kadra bez doświadczenia, wiedzy, wykształcenia, zmieniająca się co chwilę, właściciel nie zna się na niczym oprócz brania kasy, zwykły cwaniak Odradzam to przechowalnia
            • hugo43 Re: przedszkole krasnal 11.03.13, 22:11
              moje dziecko chodzi drugi rok i nie widze by kadra wiele sie zmienila.
            • ciocia3 Re: przedszkole krasnal 23.05.13, 22:53
              Niestety potwierdzam...Wszystko, co napisane jest o cioci Aldonie to prawda, byłam świadkiem wielu żenujących sytuacji...np. obśmiewania publicznie dziecka, które się zsikało, zresztą nie wykluczam, że ze stresu.....
              Samodzielne sprzątanie po wymiotach, poniżanie dzieci, które są wolniejsze, mniej bystre, słabsze.... wiecznie uniesiony głos i pretensja...
              Ciocia pracuje na ul. granicznej w Ząbkach. Przedszkole ma kilka lokalizacji, dlatego nie wszystkie dzieci ją znają. Kto może niech omija to przedszkole na Granicznej, bo to na Szwoleżerów jest podobno Ok.
    • ciocia3 Re: przedszkole krasnal 23.05.13, 22:55
      Wszystko to prawda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka