dzedlajga 08.04.14, 20:15 Czy ktoś wie, gdzie można zrobić tomografię zatok prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka.k Re: tomografia zatok 08.04.14, 20:43 Robiłam w szpitalu bródnowskim - ale na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
coswstylunicka Re: tomografia zatok 09.04.14, 07:07 W Medicoverze na Wilanowie można zrobić prywatnie lub na NFZ - mają krótkie terminy oczekiwania, warto popytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wkr7503 Re: tomografia zatok 09.04.14, 08:57 Medycyna Rodzinna sw.Barbary i prywatnie i na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 02:46 w Luxmedzie na Ursynowie nie pamiętam ulicy robią tylko nie wiem czy jest sens bo ja zrobiłem i tak naprawdę nie poprawiło to mojej sytuacji z zatokami Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Re: tomografia zatok 10.04.14, 09:02 zgadzam się, jeżeli prywatnie to raczej bym nie robiła. Mi na tomografii wyszedł polip a dopiero endoskopia zatok wykazała, że wcale polipa nie ma, tylko lekkie zgrubienie śluzówki i nic poważnego nie trzeba robić, wystarczyły kropelki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: tomografia zatok 10.04.14, 10:20 No nie wiem, lekarz, do którego się wybieram, leczy na podstawie tomografi (Nitek w Ząbkach). Z kolei na wychodzenie sobie skierowania nie mam siły. A ktoś robił prywatnie? Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 11:45 ja robiłem prywatnie ale miałem wtedy pakiet z Luxmedu który obejmował to badanie ceny na pewno znajdziesz w internecie ale jeśli to ma być wydatek z własnej kieszeni to warto się zastanowić co to da bo mi to badanie nic nie dało ale każdy przypadek jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 11:52 trochę mi się nudzi i znalazłem Luxmed Warszawa ul.Racławicka 132b - tomografia komputerowa głowy - 208 zł wpisz w google Luxmed tomografia i wszystkie informacje znajdziesz na ich stronie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś