Dodaj do ulubionych

tomografia zatok

08.04.14, 20:15
Czy ktoś wie, gdzie można zrobić tomografię zatok prywatnie?
Obserwuj wątek
    • malutka.k Re: tomografia zatok 08.04.14, 20:43
      Robiłam w szpitalu bródnowskim - ale na NFZ.
    • coswstylunicka Re: tomografia zatok 09.04.14, 07:07
      W Medicoverze na Wilanowie można zrobić prywatnie lub na NFZ - mają krótkie terminy oczekiwania, warto popytać.
    • wkr7503 Re: tomografia zatok 09.04.14, 08:57
      Medycyna Rodzinna sw.Barbary i prywatnie i na NFZ
      • tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 02:46
        w Luxmedzie na Ursynowie nie pamiętam ulicy robią tylko nie wiem czy jest sens bo ja zrobiłem i tak naprawdę nie poprawiło to mojej sytuacji z zatokami
        • malutka.k Re: tomografia zatok 10.04.14, 09:02
          zgadzam się, jeżeli prywatnie to raczej bym nie robiła. Mi na tomografii wyszedł polip a dopiero endoskopia zatok wykazała, że wcale polipa nie ma, tylko lekkie zgrubienie śluzówki i nic poważnego nie trzeba robić, wystarczyły kropelki.
          • dzedlajga Re: tomografia zatok 10.04.14, 10:20
            No nie wiem, lekarz, do którego się wybieram, leczy na podstawie tomografi (Nitek w Ząbkach). Z kolei na wychodzenie sobie skierowania nie mam siły. A ktoś robił prywatnie? Ile to kosztuje?
            • tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 11:45
              ja robiłem prywatnie ale miałem wtedy pakiet z Luxmedu który obejmował to badanie ceny na pewno znajdziesz w internecie ale jeśli to ma być wydatek z własnej kieszeni to warto się zastanowić co to da bo mi to badanie nic nie dało ale każdy przypadek jest inny
              • tygrynio1966 Re: tomografia zatok 10.04.14, 11:52
                trochę mi się nudzi i znalazłem Luxmed Warszawa ul.Racławicka 132b - tomografia komputerowa głowy - 208 zł

wpisz w google Luxmed tomografia i wszystkie informacje znajdziesz na ich stronie internetowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka