Dodaj do ulubionych

Sprzedam 60 metrowe mieszkanie

25.11.14, 16:06
Do sprzedania mam przestronne mieszkanie o pow. 60 m2. Blisko szkoła podst. nr. 3, 4 przedszkola, przychodnia Leczymed, sklep Top market.

W bliskiej odległości przystanki autobusowe 145, 199 i ząbkowskie. Blisko Centrum zakupów.

Mieszkanie usytuowane przy ul. Mikołaja Kopernika.

Ewa 503-919-960
Obserwuj wątek
    • aniolek8410 Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 25.11.14, 16:08
      dom.gratka.pl/tresc/397-48402053-mazowieckie-zabki-mikolaja-kopernika.html?kod=1386337144307b22d2303ddee62c7ed8 Cena 325 000
      • forumowy_wyjadacz Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 27.11.14, 18:19
        325 tysięcy? Oszaleli?
        • aniolek8410 Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 27.11.14, 18:50
          Nie oszalałam,są droższe mieszkania z rynku wtórnego, moje relatywnie jest tanie. Do tego zostawiam wszystko. Bardzo proszę obejrzeć sobie serwisy sprzedażowe, wiem że ceny mieszkań na rynku pierwotnym są relatywnie mniejsze za 59 m 2 już za 270 000 pln. Ale proszę sobie także zobaczyć ceny z rynku wtórnego z ząbek cena 5 400 za metr nie jest wcale taka duża. I cena jest do negocjacji.

• forumowy_wyjadacz Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 28.11.14, 13:03
            aniolek8410 napisał(a):

> Nie oszalałam,są droższe mieszkania z rynku wtórnego, moje relatywnie jest tani
            > e. Do tego zostawiam wszystko. Bardzo proszę obejrzeć sobie serwisy sprzedażowe
            > , wiem że ceny mieszkań na rynku pierwotnym są relatywnie mniejsze za 59 m 2 ju
            > ż za 270 000 pln. Ale proszę sobie także zobaczyć ceny z rynku wtórnego z ząbek
            > cena 5 400 za metr nie jest wcale taka duża. I cena jest do negocjacji.
            >
            Gdyby było blisko stacji PKP, przystanku ZTM, a nie jakieś zadupie, to okej. Lokalizacja podwyższa cenę nieruchomości.

Zostawiasz wszystko, a ten, co kupi, będzie musiał wszystko wyrzucić. Bez sensu.

Neptun za 62m² liczy sobie niecałe 300 tysięcy. Do tego dojdą jakieś zniżki, więc będzie jeszcze taniej... LC Corp za 61m² chce 275. :D
            • aniolek8410 Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 28.11.14, 15:17
              Polnord i lc corp to zadupie. Chyba Pan/Pani nie zna topografi Ząbek. Mieszkanie kolo powstancow, 345 i 199 blisko jakies 10 min spaverkiem. Ja chce Tylko sprzedac mieszkanie, jak nie jest Pan/Pani zainteresowany to bardzo prosze nie wypisywac glupot.

I
              • pan_bomba Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 03.12.14, 11:03
                "(...)lc corp to zadupie (...) 345 i 199 blisko jakies 10 min spaverkiem"

Ej no, bez takich, z LC Corp do przystanku 345/Z1 jest 5 minut spacerkiem, do 199 10 minut, a Z2 ma przystanek bezpośrednio po drugiej stronie ulicy.
            • aguszak Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 28.11.14, 15:44
              forumowy_wyjadacz napisał:

> Neptun za 62m² liczy sobie niecałe 300 tysięcy. Do tego dojdą jakieś zniżk
              > i, więc będzie jeszcze taniej... LC Corp za 61m² chce 275. :D

dodajmy czy stan surowy, czy deweloperski, to wtedy wszystko będzie jasne ;-)
              • forumowy_wyjadacz Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 28.11.14, 18:26
                aguszak napisała:

> forumowy_wyjadacz napisał:
                >
                > > Neptun za 62m² liczy sobie niecałe 300 tysięcy. Do tego dojdą jakieś
                > zniżk
                > > i, więc będzie jeszcze taniej... LC Corp za 61m² chce 275. :D
                >
                > dodajmy czy stan surowy, czy deweloperski, to wtedy wszystko będzie jasne ;-)

Aniołek sprzedaje ze wszystkimi swoimi gratami. Z tego, co widziałem na fotkach, to - jak dla mnie - kuchnia do wyjebania. Łazienka też. No bo przecież ludzie, nawet jeśli kupią, to i tak zrobią po swojemu. Czyli kupują mieszkanie na parterze za sporą kasę, a i tak wsadzą w remont troszkę tysięcy... No i ul. Kopernika to jest jakaś pomyłka. Wolałbym kupić od LC Corp w surowym stanie. ;-)
                • aniolek8410 Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 29.11.14, 10:07
                  Jesli sie nie podoba to prosze to zostawic dla siebie, mi sie podoba i w tym momencie poczulam sie urażona. Bardzo prosze powstrzymac sie od komentarzy, bo kazdy ma inny gust. Nikt tu nikogo nie zmusza do kupna.
                  • forumowy_wyjadacz Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 29.11.14, 18:33
                    Graty, owszem, nie podobają się. Ale one nie są najważniejsze. Najważniejsza jest cena, która jest kosmiczna.
                    • ulazabki Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 29.11.14, 20:08
                      Forumowy _wyjadacz powiedz mi czy ktoś nakazuje Ci zakupić to mieszkanie?? bo odnoszę wrażenie ze jesteś bardzo uprzedzony. Sprzedający wystawił taką cenę i to jego problem (nie Twój) czy ktoś tyle zapłaci czy nie, zresztą sprzedający nawet napisał ze do negocjacji.
                      Zakup mieszkanie w lcc lub u tego drugiego, urządź je a pozniej sprzedaj w tej cenie jakiej zakupiłeś......skoro masz taki problem :P

• kahaniel Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 01.12.14, 15:51
                        Dokladnie. Jak ja sprzedawalem mieszkanie to przyszedl koles i mowi ze on widzial takie samo 50tys taniej. To ja mu mowie ze niech w takim razie idzie i je kupi skoro jest identyczne. Tydzien pozniej sprzedalem za tyle za ile chcialem... link przekaze znajomym ale sami pewnie juz widzieli to ogloszenie. Po co gadac glupoty jak nie chce sie kupic...
                        • stahokamien Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 02.12.14, 18:49
                          Forumowy wyjadaczu jesteś trollem, którego wpisy nikogo nie interesują. Nikt Cię nie pytał o zdanie, jeśli post Cię nie dotyczy to się nie udzielaj. A jak Cię stać to kup sobie mieszkanie na bagnach i sobie umebluj według swojego najlepszego gustu, jakiego nikt nie ma w całej okolicy.
                          • aniolek8410 Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 07.12.14, 20:07
                            Kahaniel dziękuje za przekazanie informacji odnośnie mojego mieszkania dalej. Jest mi bardzo miło :) Pozdrawiam
                            • mwierzba Re: Sprzedam 60 metrowe mieszkanie 20.12.14, 21:03
                              Witaj Ewa,
                              jeśli nie udało Ci się jeszcze sfinalizować sprzedaży i się nie poddajesz ( a widze po necie, że próbujesz na różnych forach się pokazać z mieszkankiem:)) to może pomóc Ci ogłoszenie się praktycznie wszędzie gdzie się da w necie tylko na portalach nieruchomosciowych), dzięki portalowi multiporta.pl ; wrzucą Twe ogłoszenie na wszystkie dostępne portale za 1ym zamachem. Dotrzesz głównie do 'zainteresowanych', a nie pieniaczy.
                              pzdr i powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka