klarci 05.05.15, 16:32 poproszę o opinie w necie są niezłe, ale na forach cisza a wiem, że lokalnie ludzie wiedzą jak jest na prawdę polecacie na przyjęcie rodzinne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vimi77 Re: restauracja Na Skrajnej 05.05.15, 22:11 Robiliśmy 2 razy, wszystko ok, jedzenie smaczne, ceny przystępne, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
artmich11 Re: restauracja Na Skrajnej 12.05.15, 15:34 Nie wiem jak przyjecia rodzinne. Byłem ze znajomymi. SMACZNIE ale czy tanio nie koniecznie. Tylko czy się da i smacznie i tanio ? Odpowiedz Link Zgłoś
2ya Re: restauracja Na Skrajnej 13.05.15, 21:30 Ceny sa raczej wysokie. Wszystko bylo by ok gdyby nie reklamowali sie ze jest tanio. Zarowno jedzenie jak i wystruj zdecydowanie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
ms.behave Re: restauracja Na Skrajnej 13.05.15, 22:30 ehe. czerwiec. lody z polskimi owocami sezonowymi. - jakie macie owoce sezonowe? - kiwi i banany. o jedzenie wiedza wlasnie tyle. poza tym jest tam yyy milo. Odpowiedz Link Zgłoś