wasyl1978 28.01.05, 13:10 od paru dni widze jak geodeci robia cos na Postanców..... czyzby to w zwiazku z ulca na Powstańcow ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: co mierza na Powstańcow 29.01.05, 16:57 wasyl1978 napisał: > od paru dni widze jak geodeci robia cos na Postanców..... czyzby to w zwiazku > z ulca na Powstańcow ? > Chyba zbyt piękne to, aby było prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
1975sylwek Re: co mierza na Powstańcow 29.01.05, 17:20 W tym roku zostanie wykonane (przynajmniej takie sa plany) rondo na Powstancow / Pilsudskiego i do tego przymierzaja sie ci geodeci. Pzdr Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: co mierza na Powstańcow 29.01.05, 17:24 No to juz mnie ciekawią rozmiary tego ronda. Odpowiedz Link Zgłoś
woland1 Re: co mierza na Powstańcow 29.01.05, 20:24 "(...)ta droga na Ostrołęke" Odpowiedz Link Zgłoś
panbert Re: co mierza na Powstańcow 02.02.05, 11:29 W gazetce reginalne fakty.wwl cos czytałem ze na ulicy Powstańców ma byc budowany wodociąg, więc może to przumiarki do tego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1975sylwek Re: co mierza na Powstańcow 03.02.05, 14:47 panbert napisał: > W gazetce reginalne fakty.wwl cos czytałem ze na ulicy Powstańców ma byc > budowany wodociąg, więc może to przumiarki do tego. > pozdrawiam Jak to wodociag? Przeciez juz jest kanalizacja ? Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
yapkoo Re: co mierza na Powstańcow 07.02.05, 12:57 1975sylwek napisał: > panbert napisał: > > > W gazetce reginalne fakty.wwl cos czytałem ze na ulicy Powstańców ma byc > > budowany wodociąg, więc może to przumiarki do tego. > > pozdrawiam > Jak to wodociag? Przeciez juz jest kanalizacja ? > Slawek Jest ale tylko do pewnego miejsca dalej nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
panbert Re: co mierza na Powstańcow 21.02.05, 10:07 Kanalizacja jest ale wodociągu jeszcze nie ma, tzn. na całej ulicy bo osiedle domków obok kościoła ma juz wodę z wodociągu. Ale szczegółów nie znam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zabki Re: co mierza na Powstańcow 24.02.05, 11:21 Z tego co wiem to na skrzyzowaniu ulic Pilsudskiego i Powstancow ma powstac rondo jeszcze w tym roku, ponoc maja zostac wysiedleni miszkancy z "domow" przy skrzyzowaniu i wtedy sprawa nabierze przyspieszenia. Chodza sluchy, ze i Gazomontaz oddal pod inwestycje czesc swojej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkoo Re: co mierza na Powstańcow 24.02.05, 12:44 wreszcieby sie troche latfiej wyjezdzalo z powstancow !!!!!!!!!!!! Yapkoo Odpowiedz Link Zgłoś