iza_z-bki 31.03.06, 09:13 Witam wszystkich. wiosna, czas na pozbycie się zimowych "zaległości". Mam zamiar skorzystać z usług siłowni na Szwoleżerów. Czy ktoś z Was bywał i wie jak tam jest, czy są dobrzy trenerzy, jakie urządzenia, atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
25spider Re: siłownia na Szwoleżerów 03.04.06, 15:57 ja tam uczeszczam 2 x w tyg. trenetow biegajacych obok nie ma jako tako... ale jakbys chciala sie zapytac o cos, to wiekszosc Ci pomoze... wlas cicielem jest mistrz polski... :D wiec jego oczywiscie jak trenuje i jest na sali oczywiscie mozesz o wszystko spytac... :) urzadzenia są Kettlera, wiec dobre, ale jedna bierznia szwankuje czasami, i jeden steper atmosfera jest ok. chyba ze klima nie dziala.. ;) hahaha pozdrawiam, Spider Odpowiedz Link Zgłoś
iza_z-bki Re: siłownia na Szwoleżerów 03.04.06, 22:23 dzięki,już myślałam, że nie ma sportowego ducha w narodzie i nikt nie ćwiczy. mam nadzieję, że uda mi się wybrać a może przy okazji poznać kolegę forumowicza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: siłownia na Szwoleżerów 07.04.06, 13:18 hehe zapraszam, zapraszam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zigi12 Re: siłownia na Szwoleżerów 08.04.06, 18:11 Witam, co prawda mój budynek się dopiero buduje ale siłownie na Szwolerzerów już zlokalizowałem. Pod koniec roku dołączam do szacownego grona :) Odpowiedz Link Zgłoś
sana10 Re: siłownia na Szwoleżerów 15.04.06, 09:02 Jakie ceny, ile kosztuje karnet? Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: siłownia na Szwoleżerów 15.04.06, 11:36 ja kupilem miesieczny -2x w tygodniu, kosztuje 70 PLN (kupowalem 2 szt. wiec wytargowalem na 60 / szt. ;) ) karnet OPEN za 90 DNI kosztuje 250 PLN na razie w zupelnosci wystarcza, poza tym zdaza sie, ze nie mam czasu pojsc (a do silowni mam 50 m.)... Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: siłownia na Szwoleżerów 25.11.06, 15:18 w którym miejscu na szwoleżerów jst ta siłownia, jaki numer? Odpowiedz Link Zgłoś
agulecw Re: siłownia na Szwoleżerów 26.11.06, 12:24 Jest to numerz bodajże Szwoleżerów 130, w blokach budowanych przez Dolcan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś