Dodaj do ulubionych

Spotkanie z posłem 7 maja 19.15

04.05.06, 13:34
Witam,

Zapraszam Szanownych Forumowiczów na spotkanie z posłem PiS Arturem Zawiszą.
Spotkanie w najbliższą niedzielę w sali widowiskowej parafii Św. Trójcy
poprowadzi Robert Perkowski (www.perkowski.pl).
Obserwuj wątek
    • agentcooper Re: Spotkanie z posłem 7 maja 19.15 05.05.06, 13:05
      radnyzabek napisał:

> Witam,
      >
      > Zapraszam Szanownych Forumowiczów na spotkanie z posłem PiS Arturem Zawiszą.
      > Spotkanie w najbliższą niedzielę w sali widowiskowej parafii Św. Trójcy
      > poprowadzi Robert Perkowski (www.perkowski.pl).
      >

czy kryterium doboru poslow na spotkania jest poziom oszolomstwa przez nich
      prezentowany? Co prawda Zawiszy jeszcze troche brakuje do absurdow wyglaszanych
      przez P.Edgara Gosiewskiego, Cymanskiego czy Kaczynskiego ale moze prosciej
      bedzie zaprosic wszystkich naraz i zrobic jakies zawody na PISowski debilizm
      miesiaca...
      ps. jak dzisiaj prowadzi Gosiewski:

wiadomosci.onet.pl/1317013,135,item.html
      • agentcooper Re: Spotkanie z posłem 7 maja 19.15 05.05.06, 17:18
        agentcooper napisał:
        > czy kryterium doboru poslow na spotkania jest poziom oszolomstwa przez nich
        > prezentowany? Co prawda Zawiszy jeszcze troche brakuje do absurdow
        wyglaszanych
        >
        > przez P.Edgara Gosiewskiego, Cymanskiego czy Kaczynskiego ale moze prosciej
        > bedzie zaprosic wszystkich naraz i zrobic jakies zawody na PISowski debilizm
        > miesiaca...
        > ps. jak dzisiaj prowadzi Gosiewski:
        >
        > wiadomosci.onet.pl/1317013,135,item.html

minely 2 godziny i zmiana lidera - niewatpliwie palma pierwszenstwa nalezy sie
        teraz Ojcu NArodu, prekursorowi nowoczesnej polszczyzny, tropicielowi ukladow i
        zla wszelakiego Jaroslawowi Kaczynskiemu - v-ce premierzy Lepper & Giertych to
        iscie genialny pomysl, a 4 posadki v-ce premierow to pewno w ramach prgramu
        tanie panstwo hehe. Nima 3 mln mieszkan, obnizki podatkow, autostrad ale beda
        swietni ministrowie :) Stac nas przecie :)
        Swoja droga ciekawe beda pomysly Romka na edukacje...Moze niesforna i
        nieprawomyslna mlodziez w dyby bedzie zakuwal ? Albo przymusowo do Mlodziezy
        Wszechpolskiej wcielal....
      • qznia agencie cooper 05.05.06, 20:33
        przyjdź skrzyzuj rękawice( czyt.debatuj) z posłem Zawiszą a zapewniam Cię że
        przykryje Cię czapeczką jak małego dzidziusia.
        napinka w necie wyzwiska ( debilizm)
        ile masz lat człowieku?
        • agentcooper qznio 05.05.06, 22:27
          qznia napisał:

> przyjdź skrzyzuj rękawice( czyt.debatuj) z posłem Zawiszą a zapewniam Cię że
          > przykryje Cię czapeczką jak małego dzidziusia.
          > napinka w necie wyzwiska ( debilizm)
          > ile masz lat człowieku?

"debatuj" ??? nie rozsmieszaj mnie nawet...zeby z kims debatowac musialbym
          zalozyc ze druga strona bedzie uzywac argumentow, tudziez faktow a nie uprawiac
          propagande, przypominajaca najlepsze lata PRLu, dobra moze dla przecietnego
          wyborcy Samoobrony czy PISu, ale nie dla wiekszosci trzezwo myslacych ludzi.
          Zreszta "argumenty" uzywane przez Zawisze czy innych herosów spod znaku PIS
          zaleza od pory tygodnia, dnia czy wrecz godziny (a takze od tego czy potrzebuja
          akurat kupic pare glosow LPR, PSL czy innych Lepperow) takze szkoda mojego
          cennego czasu na tracenie nerwow aby sluchac tego steku bzdur na zywo -
          wystarczy mi pan Zawisza w TV.
          ps. gdzie tu znalazles kolego (kolezanko)napinke ??? A moze wykryles moja
          przynaleznosc do ukladu albo lzeelit haha
          ps 2. tak a propos dzisiejszej nominacji przestepcy na premiera (a
          takze "argumentow" PISu) dobry cytat KAczynskiego: "Andrzej Lepper udowodnił,
          że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego
          polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." Dno i 5 metrow mulu.....Co
          za kraj....
          • libromante Re: qznio 05.05.06, 23:44
            agentcooper napisał:
            > propagande, przypominajaca najlepsze lata PRLu, dobra moze dla przecietnego
            > wyborcy Samoobrony czy PISu, ale nie dla wiekszosci trzezwo myslacych ludzi.
            > Zreszta "argumenty" uzywane przez Zawisze czy innych herosów spod znaku PIS
            > zaleza od pory tygodnia, dnia czy wrecz godziny (a takze od tego czy potrzebuja

Chyba nie czytałeś swoich własnych postów. Proponuję byś zrobił głęboki wdech i
            przeczytał je na nowo to okaże się, że mogłyby być podpisane równie dobrze przez
            Lepera.
            • agentcooper Re: qznio 06.05.06, 08:33

>
              > Chyba nie czytałeś swoich własnych postów. Proponuję byś zrobił głęboki wdech
              i
              > przeczytał je na nowo to okaże się, że mogłyby być podpisane równie dobrze
              prze
              > z
              > Lepera.

1. a konkretniej mozesz, czy tak sobie tylko napisales zeby napisac ?
              2. do premiera to z szacunkiem prosze - Lepper sie gosc nazywa, nie Leper -
              warto wiedziec.
    • radnyzabek Re: Spotkanie z posłem 7 maja 19.15 08.05.06, 09:58
      No i po spotkaniu. Było sporo osób, może był ktoś z forum?

Spotkanie oceniam bardzo dobrze, poseł Zawisza opowiedział o bieżącej sytuacji
      politycznej oraz odpowiedział na szereg pytań mieszkańców Ząbek. Pytania
      dotyczyły głównie spraw gospodarczych (poseł jest Przew. Komisji Gospodarki)
      oraz spraw politycznych (w tym były pytania o koalicję). Rozmawialiśmy również
      o kilku sprawach dotyczących naszego miasta. Poseł Zawisza udzielał odpowiedzi
      bardzo merytorycznie i zrozumiale, zatem myślę, że rozmowa była
      satysfakcjonująca dla przybyłych na spotkanie mieszkańców.
      • grripen Zamiast komentarza 08.05.06, 12:27
        Do otrzymywania awansów za cenę wstąpienia do PZPR porównał obecną sytuację w
        kraju lubelski abp Józef Życiński

- Po raz kolejny chcę podkreślić, że arytmetyka partyjnych sojuszów nie może
        być nigdy ważniejsza od etyki. Jeśli w polityce usuniemy na margines zasady
        moralne, następstwem tego będzie premiowanie osób, dla których nieistotne jest
        pojęcie honoru, wstydu czy uczciwości. Nie da się zbudować społeczeństwa
        obywatelskiego, u którego zanika wrażliwość sumienia, a elementem istotnym
        stają się sojusze zapewniające sprawowanie władzy - powiedział metropolita
        lubelski podczas poniedziałkowej konferencji prasowej.

Przypomniał, że w przeszłości doświadczaliśmy podobnych alternatyw gdy w
        okresie PRL-u, niektórzy mieli propozycje awansu czy otrzymania ważnej
        nominacji za cenę wstąpienia do PZPR: - Do dziś cenimy tych, którzy wyżej
        stawiali swoją godność i honor niż propozycje PZPR-owskich awansów. W tej
        sytuacji widać, że z perspektywy czasu wartości moralne są oceniane wyżej niż
        sukces. Można się wstydzić, że nie wszyscy to zauważają - powiedział arcybiskup.

Na porannym spotkaniu z dziennikarzami metropolita lubelski stanął też w
        obronie nuncjusza apostolskiego abp Józefa Kowalczyka atakowanego za to, że
        wyraził krytykę Radia Maryja. M.in. Bohdan Cywiński zarzucił nuncjuszowi, że ta
        krytyka to inicjatywa "kręgów warszawskich", a nie Watykanu. Arcybiskup
        Życiński przypomniał, że nuncjatura nie wyraża swoich prywatnych poglądów, a
        swoje stanowisko uzgadnia z Watykanem.

Metropolita ostrzegł też przed kościołem scjentologów, który rozpoczyna swoją
        działalność w Polsce. Ta grupa - wg arcybiskupa - nie ma nic wspólnego ani z
        kościołem, ani z nauką.
        • gooroo2 Re: Zamiast komentarza 08.05.06, 14:34
          A za czyje pieniądze ten człowiek debatuje. MOże dajmy już spokój debatom i
          uroczystościom rozdem z PZPR-u. W tym kraju tylko sie debatuje i dużo gada,
          tylko "robić" nie ma komu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka