Dodaj do ulubionych

ul. orla 6,

04.05.06, 23:06
mam pytanie do mieszkańców. ile wynosi miesięczny czynsz za mieszkanie ok. 55
m.? (bez garażu)
bardzo zależy mi na odpowiedzi.
z góry dziękuję.
Anka
Obserwuj wątek
    • unika1 Re: ul. orla 6, 05.05.06, 09:35
      witaj, ja za taki metraż płacę czynsz: 137 PLN i 29 PLN funduszu remontowego, a
      garaż dla porównania 300 PLN ;-) <2 auta>
      • anarkaa Re: ul. orla 6, 05.05.06, 14:49
        dzięki wielkie:)
    • monic18 Legionów 10B 05.05.06, 10:00
      wg stawek mojej wspólnoty za takiej wielkości mieszkanie trzeba płacić ok. 300 -
      320 zł w sezonie letnim i ok. 400 - 420 zł w sezonie zimowym. W skład czynszu
      wchodzi: licencjonowany zarządca, księgowość, tzw. pogotowie techniczne, prąd,
      gaz, ubezpieczenie budynku, sprzątanie, zaliczki na z.w., c.w.u. i c.o.
      Dodatkowo płacimy tylko za własny prąd, gaz, telefon.
      • anarkaa do Uniki1 05.05.06, 15:06
        pozwoliłam sobie wysłać maila na unika1@gazeta.pl
      • jaga115 Re: Legionów 10B 24.05.06, 23:38
        ale na Orlej 6 masz do kazdego lokalu indywidualny piec do podgrzewania wody i
        ogrzewania mieszkania , wiec ich czynsz nie obejmuje zaliczek na podgrzanie
        wody i ogrzewanie, nie pobierane sa równiez zaliczki na wodę bo tam liczniki
        wody sa umieszczone na zewnatrz lokalu tj. na klatce i kazdy mieszkaniec
        rozlicza się bezposrenio z Miejskim Zakładem Komunalnym . Biorac to pod uwagę
        czynsz jest porównywalny ( warto zwrócić tez uwagę iz tam pewne koszty
        rozkładają się na znacznie większą liczbę lokali - wspólnota obejmuje Orla 4 i
        6, pewnie będzie ponad 100 lokali ). Warto równiez wpomnieć ( a miałam tam
        mieszkanie ) że części wpólne tj. klatki są nie ogrzewane co powoduje
        pojawianie się w mieszkaniach na ścianach sąsiadujących z klatką grzyba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka