sloggi 29.06.06, 23:26 Dziś trwało wylewanie ławy fundamentowej. Ktoś się z Was interesował tą inwestycją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sf79 Re: Dozbud - Kopernika/Dzika 06.09.06, 19:28 Witam, mamy zamiar z mężem kupić tam mieszkanko, czy ktoś już zdecydował się na inwestycję tam?? Jaka jest opinia o DOZBUDzie? Prosimy o informację pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny2 Re: Dozbud - Kopernika/Dzika 07.09.06, 07:28 Witam! Ja również interesuję się tym osiedlem. Dozbud ma dobrą opinię. Po przeciwnej stronie ulicy Powstańców stoi jego poprzednia inwestycja Słoneczne Osiedle I. Z tego co słyszałem to nie było do niego zastrzeżeń. Budowa już się rozpoczęła - blok A. Planowany termin zakończenia IV 2007. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Dozbud - Kopernika/Dzika 07.09.06, 11:41 > Dozbud ma dobrą opinię Ciekawe, czym popartą. Dżwig, który wznosi tą piękną inwestycję na Dzika, to kompletna ruina, ponadto szanowny pan Zalewski (deweloper) zainwestował w betoniarki z lat 60-tych, sam natomiast rozjeżdża szpanerskim mercem. Odpowiedz Link Zgłoś
sf79 Re: Dozbud - Kopernika/Dzika 10.09.06, 09:43 Witam, byliśmy tam faktycznie coś się dzieje. Również zarezerwowaliśmy mieszkanko. Jednak termin oddania to chyba 12.2007... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Dozbud - Kopernika/Dzika 23.10.06, 08:59 Witajcie, jestem zainteresowana kupnem mieszkania w bloku A i chyba jeszcze w tym tygodniu podpiszemy umowę przedwstępną. Miałam zarezerwowane mieszkanie w Leśnej Polanie, ale wstrzymali sprzedaż, więc rezygnuję. Podobno dokonują podziału działek i zmian w KW, więc przypuszczam że to trochę potrwa i ceny pewnie będą jeszcze wyższe. W DOZBUDzie miło zostaliśmy obsłużeni, dostaliśmy kserokopie wszystkiego o co poprosiliśmy. Podobają nam się tam układy mieszkań, więc chyba tu zamieszkamy:) Martwi mnie tylko wielkość miejsc garażowych (krótkie!). Odpowiedz Link Zgłoś