rafael-27 02.10.06, 13:05 Zapraszam do dyskusji przyszłych mieszkańców osiedla przy ul. Piłsudskiego w Ząbkach a w szczególności bloku nr 3. Może ktoś ma jakieś spostrzeżenia, uwagi, może zdjęcia budowy...??? Pozdrawiam Przyszły mieszkaniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anturia5 Re: Piłsudskiego 3 04.10.06, 10:34 Witam serdecnie, - czy blok nr 3 to ten prawie ukończony ? - przede wszystkim denerwują mnie ciągłe przesunięcia odebrania mieszkania - warto by pomyśleć o śmieciach za osiedlem, z tego co wiem to właściciel PODOBNO ma zamiar coś tam budować, a śmieci nie może wywieźć bo Gazomontaż mu to uniemożliwia (brak dojazdu - bzdura) - dowiadywałam się w Gazomontażu o chodnik przed osiedlem na Piłsudzkiego, z ich strony wygląda to tak położą ale po ukończeniu budowy ale tylko na szerokości osiedla, dalej tzn do przystanku to już nie ich sprawa, wynika z tego że jeszcze długo będziemy wychodzić z osiedla prosto na ulicę - rewelacja (dzieci, matki z wózkami) Pozdrawiam anturia5 Odpowiedz Link Zgłoś
rafael-27 Re: Piłsudskiego 3 04.10.06, 14:13 Blok nr 3 to ten dopiero budowany i chciałbym wierzyć, że oddadzą go w planowanym terminie czyli na przełomie kwietnia i maja, bo z tego co wiem to ciągle przesuwają teremin oddania bloku tego już wybudowanego. Mam nadzieję, że z tym chodnikiem to nie będą się wygłupiać bo w przeciwnym razie trzeba będzie się zorganizować i coś z tym dalej zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: Piłsudskiego 3 09.10.06, 09:53 Czy wiecie może kto bedzie Waszym Zarządcą? Na osiedlu przy Powstańców Gazomontaż nie miał takich problemów z oddaniem lokali. Fakt że Gazomontaż powinien dostać przykaz z urzędu, przy pozwoleniu na budowę, do wykonania chodników wzdłuż nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anturia5 Re: Piłsudskiego 3 09.10.06, 10:16 Witam, z tego co wiem, Gazomontaż poszukuje Zarządcy Odpowiedz Link Zgłoś