ancymonek31 28.11.06, 21:43 od 1 grudnia nie bedzie kursowal. W zwiazku z tym mam pytanie. Moze ktos wie czy autobus do dworca Wilenskiego kursuje. Kiedys jezdzil a czy nadal jezdzi? Prosze o jakies informacje w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holyy Re: Autobus do placu bankowego 29.11.06, 22:10 Burmistrz interweniował podpisał aneks i autobusy PKS Grojec beda jezdzily napewno do konca roku. Wiecej informacji na stronie www.perkowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eldana80 Re: Autobus do placu bankowego 29.11.06, 22:18 to ciekawe dlaczego nikt znowu o tym nie wie że jest jakiś aneks i w autobusie jest informacja że nie będą te autobusy jeździć tak jak jeździły :( Znowu człowiek wyjdzie na autobus i się okaże że jednak nie jeździ. Paranoja z tymi autobusami :( Odpowiedz Link Zgłoś
zabki_be Re: Autobus do placu bankowego 29.11.06, 22:20 eldana80 napisała: > to ciekawe dlaczego nikt znowu o tym nie wie że jest jakiś aneks i w autobusie > jest informacja że nie będą te autobusy jeździć tak jak jeździły :( Znowu > człowiek wyjdzie na autobus i się okaże że jednak nie jeździ. Paranoja z tymi > autobusami :( Bo to informacja z ostatniej chwili.... aneksu wczoraj jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek31 Re: Autobus do placu bankowego 29.11.06, 23:19 holyy napisał: > Burmistrz interweniował podpisał aneks i autobusy PKS Grojec beda jezdzily > napewno do konca roku. Wiecej informacji na stronie www.perkowski.pl Super, bardzo ucieszyla mnie ta wiadomosc. Pogratulowac szybkiej interwencji burmistrza elekta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eldana80 Re: Autobus do placu bankowego 30.11.06, 08:42 to ja też się bardzo cieszę, mam nadzieję że jutro się nie zdziwię jak nic nie przyjedzie, gdyż dziś rano kierowca oczywiście nic nie wiedział o tym że autobusy mają jeździć :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja7111 Re: Autobus do placu bankowego 30.11.06, 09:12 GDZIE JEST PRZYSTANEK TEGO Autobusu tam gdzie przystanek A Odpowiedz Link Zgłoś