gawrysia 22.01.07, 12:22 na stronie www.lesnapolana.pl pojawil sie nowy termin oddanie III i IV etapu (marzec 2008) - czy Ktos moze kontaktowal sie w tej sprawie z Engel'em? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gordi4 Re: etap III i IV 22.01.07, 13:53 Ja równiez dzisiaj dowiedziałam się o przesunięciu terminu oddania III etapu o 6 miesięcy. Kontaktowałam się z emersonem i paniusia powiedziała że podwykonawca splajtował, musieli wybierać nowego i teraz jest JGJ z Krakowa. Do końca stycznia mają wysyłać do nas pisemne zawiadomienia z informacją co dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gawrysia Re: etap III i IV 22.01.07, 13:56 "końca stycznia mają wysyłać do nas pisemne zawiadomienia z informacją co dalej"... brzmi strasznie - ale coz nam na razie pozostalo innego, jak czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
marom71 Re: etap III i IV 21.03.07, 13:39 witam nowych sąsiadów. ja kupiłam w IV etapie. m.26. i też czekam na termin oddania z niecierpliwością. jeżeli ktoś ma jakieś newsy to .... szukam sąsiadów do korespondencji - wymiany doświadczeń i uwag. Pozdrawiam Marom71@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pablo1116 Re: etap III i IV 18.05.07, 11:55 Czy ktoś ma aktualne wieści z placy budowy (IV etap). Byłem tam 3 tygodnie temu, ale byli wtedy na etapie zbrojenia garażu podziemnego (trochę to wszystko przebiega za wolno mając na uwadze termin oddania 31 marca 2008). Wystarczy spojrzeć na plac budowy koło kościoła, byli na takim samym etapie jak Engel, ale nieotynkowane budynki bez okien już stoją. Pozdrawiam pablo1116 Odpowiedz Link Zgłoś
m.tarnas Re: etap III i IV 19.05.07, 15:55 pablo przejdz na forum mieszkancow LP. Tam masz nawet fotki z budowy. www.sebos.webd.pl/lesnapolana/ Odpowiedz Link Zgłoś
niecha0 Re: etap III i IV 11.02.08, 18:21 forum jest wszystko ok. Dzisiaj weszłam bez problemu : sebos.webd.pl/lesnapolana/ Odpowiedz Link Zgłoś
marom71 Re: etap III i IV 07.02.08, 11:55 Co się dzieje z forum LP? Czy ktoś coś wie? Nie da się wejść na stronę :( Odpowiedz Link Zgłoś
seba_crx Re: etap III i IV 13.02.08, 15:55 Engel wysylal pisma dotyczace przesuniecia terminu oddania. Otrzymalismy je zaraz po wplacie przedostatniej transzy. Cwaniaki najpier poczekali na wplate a potem wyslali informacje. Nic tylko pojechac tam i narobic awanture Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaz.1 Re: etap III i IV 25.02.08, 16:19 Awantura nic nie da mi też juz ręce opadają (mam kupione mieszkanie w IV budynku) to chyba jedyna branża gdzie nie istnieje pojęcie "klient nasz Pan", ciekawe ile jeszcze takich przesunięć będzie. Wczoraj byłam na budowie i po prostu tempo wzrostu budynku jest powalające znaczy wolne. Chociaż zauważyłam juz nawet kilka okien wstawionych na parterze i pierwszym piętrze więc to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś