Dodaj do ulubionych

Gdzie bilard w Ząbkach

20.02.07, 10:32
Czy w Ząbkach można gdzieś pograć w bilard w rozsądnych warunkach? A jeśli tak
to jakie są ceny?
Obserwuj wątek
    • dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 14:28
      Niestety "ptaszku", w naszym miasteczku nie doznasz takich przyjemności:/ Chyba
      najbliżej to szukaj w Wa-wie,albo w drugą stronę...
      Kiedyś byłem w Kobyłce (czy to jeszcze Ossów...) w Lordzie.Jest tam jeszcze
      Dziupla (albo była,bo od kilku lat tam nie zaglądałem). Może coś w sąsiedniej
      Zielonce...
      Co do Ząbek,to daj spokój,bilarda chcesz?jak tu żadnego PUBu nie ma...
      Nawet jak teraz(17-02) otworzyli restauracyjkę To-Tu przy ul.Stefczyka,to
      nazwałbym to raczej niewypałem...Lokal czynny od Pon do PT godz 11:00 (chyba)
      do 20:00 (na pewno!). Mieści się ona na osiedlu Bajkowym.
      -piwo 5zł
      -dania 10zł(naleśniki z mięskiem-kolega jadł i pochwalił)-20zł(kotlet,etc...)

Pozdrawiam i zachęcam do otwarcia jakiegoś PRAWDZIWEGO PUBu!obiecuję być stałym
      bywalcem,do Wawy już nie pojadę! ;)

Miłego!
      • limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 15:44
        skoro nie ma prawdziwego pubu to czemu sam go nie otworzysz? przecież miałbyś
        same kokosy - zero konkurencji!

pozdro
        • dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 16:33
          :) no właśnie zbieram fundusze...jeszcze tylko "trochę" i... ZAPRASZAM Cię
          limptrader:)
          • limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 17:56
            powodzenia :)
            Pub w Ząbkach nie ma racji bytu. Jak to nie ma? - powiedza jedni. To nienormalne
            żeby w 25tys mieście nie było można gdzieś pójść wieczorkiem na piwko,
            posiedzieć, pogadać - powiedzą drudzy...
            Prawda jest taka, że każdy woli jechać te 2km dalej do Warszawy, nie łudźmy się.
            Są jeszcze tacy co mówią: aha, nie ma pubu to ja otworzę go pierwszy i się
            nieźlę dorobię hehe. - gratuluje, szerokiej drogi, chetnie dam symboliczną 100zł
            na rozpoczęcie. Jeżeli nie zwinie się po pół roku, a po roku zacznie w końcu
            zarabiać zamiast dokładać to szczesze gratuluje wytrwałości i uporu (no i
            funduszy przede wszystkim). Musi też liczyć się z tym, że wkrótce odwiedzą go
            panowie od "ochrony" - i na pewno nie będzię to solid security czy podobne :)
            Musi mieć naprawdę DOBRE znajmości, żeby zrezygnować z usług miłych panów z bmw.

pozdrawiam :)
            • pawel_dolcan Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 18:59
              A 'Casablanca'? :)
              • dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 10:36
                Co do "panów z ochrony" to wydaje mi się,że teraz bardziej mógłbyś się obawiać
                rozrabiających klientów. Druga sprawa,to masz jakieś doświadczenia OSTATNIO z
                takimi jegomościami,czy poprostu,twierdzisz,że "tak musi być"? Powiem Ci,że
                jakoś w takim mieście jak Zielonka-Kobyłka-czy ze dwa rzay większe
                Legionowo,jest po kilka lokali - piwko,bilard...i jakoś każdy od KILKU,czy
                KILKUNASTU lat sobie istnieje... Wątpię,żeby utrzymywali przez taki szmat
                czasu "panów z beemek" (teraz "beemke" można mieć za "parę
                groszy":)) ...mógłbym się założyć o 1kzł(realna kwota dla mnie:)),że jeśli ktoś
                otworzy z głową "ciekawy" pub czy inny lokal z podobnymi usługami,to na pewno
                zrobi interes.

Pozdrawiam.
                • limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 22.02.07, 19:42
                  Miałem taki przypadek i możesz mi uwierzyć, że każdemu większemu przedsiębiorcy,
                  firmie itp. ten problem nie jest obcy. Znam sytuację i niestety wiem co mówię.

pozdrawiam
      • clubzielonka.pl Re: Gdzie bilard w Ząbkach 27.10.13, 19:19
        Zapraszam do Jekyll&Hyde w Zielonce na Wyszyńskiego 7 jest i bilard i dart www.clubzielonka.pl
        • karlli Re: Gdzie bilard w Ząbkach 12.11.13, 11:02
          Hey, zapraszam do oglądania filmów z bilarda na żywo. Po wygooglowaniu cityzoom 360 com można znaleźć na stronie kanały, na których są rozgrywki bilarda. Zapraszam.
    • aneri7 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 12:50
      Widziałam ostatnio bilard w QUATRO - na dole w restauracji :)

cen nie znam

K.
      • dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 13:35
        a gdzie to QUATRO?? bo chyba nie w Ząbkach...
        • agulecw Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 15:07
          Owszem w Ząbkach, na tyłach Osiedla Bajkowego, wejście od ul.Skorupki. Ponoć
          jest tam bilard bo widziałam kiedyś ulotkę, mają nawet stronę w internecie,
          moze tam sie czegoś dowiesz.

Pozdrawiam
          • lolek793 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 01.03.07, 21:46
            Bilard jest i owszem.... strona www.quatro.waw.pl stół profesjonalny i tani!!!
            15 zł/godz.
            • kanclerzyczek Re: Gdzie bilard w Ząbkach 05.03.07, 11:29
              W quatro bilardzok jest po 15zl/1h. Jestem tam czstym gosciem i moge co nieco
              powiedziec o tym pubie. Przede wszystkim minusem jest to ze czesto jest
              zamkniete w sb-nd z racji imprez typu chrzciny, wesela. Stol owszem i jest ale
              do najprostrzych to on nie nalezy:) Obsluga bardzo mila. Piwo po 5zl z "kija".
              Do wyboru rozne inne trunki. Polecam zdecydowanie, ale przed odwiedzinami
              lepiej zadzwonic i zamowic stol. Pozdrawiam
              • clubzielonka.pl Re: Gdzie bilard w Ząbkach 27.10.13, 19:20
                Zapraszam do Jekyll&Hyde w Zielonce na Wyszyńskiego 7 jest i bilard i dart www.clubzielonka.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka