k0liberek 20.02.07, 10:32 Czy w Ząbkach można gdzieś pograć w bilard w rozsądnych warunkach? A jeśli tak to jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 14:28 Niestety "ptaszku", w naszym miasteczku nie doznasz takich przyjemności:/ Chyba najbliżej to szukaj w Wa-wie,albo w drugą stronę... Kiedyś byłem w Kobyłce (czy to jeszcze Ossów...) w Lordzie.Jest tam jeszcze Dziupla (albo była,bo od kilku lat tam nie zaglądałem). Może coś w sąsiedniej Zielonce... Co do Ząbek,to daj spokój,bilarda chcesz?jak tu żadnego PUBu nie ma... Nawet jak teraz(17-02) otworzyli restauracyjkę To-Tu przy ul.Stefczyka,to nazwałbym to raczej niewypałem...Lokal czynny od Pon do PT godz 11:00 (chyba) do 20:00 (na pewno!). Mieści się ona na osiedlu Bajkowym. -piwo 5zł -dania 10zł(naleśniki z mięskiem-kolega jadł i pochwalił)-20zł(kotlet,etc...) Pozdrawiam i zachęcam do otwarcia jakiegoś PRAWDZIWEGO PUBu!obiecuję być stałym bywalcem,do Wawy już nie pojadę! ;) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 15:44 skoro nie ma prawdziwego pubu to czemu sam go nie otworzysz? przecież miałbyś same kokosy - zero konkurencji! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 16:33 :) no właśnie zbieram fundusze...jeszcze tylko "trochę" i... ZAPRASZAM Cię limptrader:) Odpowiedz Link Zgłoś
limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 20.02.07, 17:56 powodzenia :) Pub w Ząbkach nie ma racji bytu. Jak to nie ma? - powiedza jedni. To nienormalne żeby w 25tys mieście nie było można gdzieś pójść wieczorkiem na piwko, posiedzieć, pogadać - powiedzą drudzy... Prawda jest taka, że każdy woli jechać te 2km dalej do Warszawy, nie łudźmy się. Są jeszcze tacy co mówią: aha, nie ma pubu to ja otworzę go pierwszy i się nieźlę dorobię hehe. - gratuluje, szerokiej drogi, chetnie dam symboliczną 100zł na rozpoczęcie. Jeżeli nie zwinie się po pół roku, a po roku zacznie w końcu zarabiać zamiast dokładać to szczesze gratuluje wytrwałości i uporu (no i funduszy przede wszystkim). Musi też liczyć się z tym, że wkrótce odwiedzą go panowie od "ochrony" - i na pewno nie będzię to solid security czy podobne :) Musi mieć naprawdę DOBRE znajmości, żeby zrezygnować z usług miłych panów z bmw. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 10:36 Co do "panów z ochrony" to wydaje mi się,że teraz bardziej mógłbyś się obawiać rozrabiających klientów. Druga sprawa,to masz jakieś doświadczenia OSTATNIO z takimi jegomościami,czy poprostu,twierdzisz,że "tak musi być"? Powiem Ci,że jakoś w takim mieście jak Zielonka-Kobyłka-czy ze dwa rzay większe Legionowo,jest po kilka lokali - piwko,bilard...i jakoś każdy od KILKU,czy KILKUNASTU lat sobie istnieje... Wątpię,żeby utrzymywali przez taki szmat czasu "panów z beemek" (teraz "beemke" można mieć za "parę groszy":)) ...mógłbym się założyć o 1kzł(realna kwota dla mnie:)),że jeśli ktoś otworzy z głową "ciekawy" pub czy inny lokal z podobnymi usługami,to na pewno zrobi interes. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
limptrader Re: Gdzie bilard w Ząbkach 22.02.07, 19:42 Miałem taki przypadek i możesz mi uwierzyć, że każdemu większemu przedsiębiorcy, firmie itp. ten problem nie jest obcy. Znam sytuację i niestety wiem co mówię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
clubzielonka.pl Re: Gdzie bilard w Ząbkach 27.10.13, 19:19 Zapraszam do Jekyll&Hyde w Zielonce na Wyszyńskiego 7 jest i bilard i dart www.clubzielonka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karlli Re: Gdzie bilard w Ząbkach 12.11.13, 11:02 Hey, zapraszam do oglądania filmów z bilarda na żywo. Po wygooglowaniu cityzoom 360 com można znaleźć na stronie kanały, na których są rozgrywki bilarda. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneri7 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 12:50 Widziałam ostatnio bilard w QUATRO - na dole w restauracji :) cen nie znam K. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 13:35 a gdzie to QUATRO?? bo chyba nie w Ząbkach... Odpowiedz Link Zgłoś
agulecw Re: Gdzie bilard w Ząbkach 21.02.07, 15:07 Owszem w Ząbkach, na tyłach Osiedla Bajkowego, wejście od ul.Skorupki. Ponoć jest tam bilard bo widziałam kiedyś ulotkę, mają nawet stronę w internecie, moze tam sie czegoś dowiesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolek793 Re: Gdzie bilard w Ząbkach 01.03.07, 21:46 Bilard jest i owszem.... strona www.quatro.waw.pl stół profesjonalny i tani!!! 15 zł/godz. Odpowiedz Link Zgłoś
kanclerzyczek Re: Gdzie bilard w Ząbkach 05.03.07, 11:29 W quatro bilardzok jest po 15zl/1h. Jestem tam czstym gosciem i moge co nieco powiedziec o tym pubie. Przede wszystkim minusem jest to ze czesto jest zamkniete w sb-nd z racji imprez typu chrzciny, wesela. Stol owszem i jest ale do najprostrzych to on nie nalezy:) Obsluga bardzo mila. Piwo po 5zl z "kija". Do wyboru rozne inne trunki. Polecam zdecydowanie, ale przed odwiedzinami lepiej zadzwonic i zamowic stol. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
clubzielonka.pl Re: Gdzie bilard w Ząbkach 27.10.13, 19:20 Zapraszam do Jekyll&Hyde w Zielonce na Wyszyńskiego 7 jest i bilard i dart www.clubzielonka.pl Odpowiedz Link Zgłoś