daniel2811 11.06.07, 08:48 otworzyła sie nowa dyskoteka w markach bylem na otwarciu i powiem wam jest super dwie sale taneczne duzy bar a ochrony tyle ze hoho warto przyjechac jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luzka13 Re: dyskoteka 11.06.07, 16:15 Super przydatna informacja. Dzięki za adres i godziny otwarcia. A takie drobiazgi jak cena biletu, drinka lub piwa... Ekstra wyczerpujące i zachęcające do odwiedzenia tego tajemniczego miejsca. :-/ ale przynajmniej dobrze się bawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.anonim Re: dyskoteka 11.06.07, 19:55 Ale się czepiasz. Kolega chce zareklamować swój lokal i trochę poniósł go entuzjazm. Poza tym reklamował swoją dyskotekę na innych forach i mu się pomyliło na którym pisał. Na forum Marek już jest więcej szczegółów. A tak na poważnie. BARDZO denerwują mnie wypowiedzi osób reklamujących różne usługi czy produkty na forum. Nie chodzi mi nawet o reklamę (bo przecież każdy kto zapłaci może mieć tu reklamę), chodzi mi raczej o oszukiwanie innych użytkowników i udawanie zadowolonych klientów. Sorry, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś zakłada konto na forum Gazety by na różnych Forach (ząbki, marki.. ) napisać "co piatek isobota beda dyskoteki to jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" lub "super imprezaaaa zabawa na cacalego warto przychodzic.........................................." - cytaty z daniel2811 źródło forum Marek. A jeżeli nawet jest to naprawdę bywalec tego klubu to skutecznie przekonał mnie, że to nie dla mnie miejsce. PS. Mam pytanie do Admina. Może jest możliwe by albo kasować takie reklamowe posty lub chociaż pokazywać IP użytkowników je piszących. Często widać wypowiedzi reklamowe napisane pod różnymi nazwami na różnych forach, a wyglądające na napisane przez jedną osobę (i najprawdopodobniej z jednego IP) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapol Re: dyskoteka 12.06.07, 07:59 ja mam zupełnie inne odczucia, fatalne nagłośnienie, beznadziejne oświetlenie i dj pozostawia wiele do życzenia. Marki to nie wiocha tylko bardzo bliskie okolice Warszawy i to chyba zobowiązuje..... Odpowiedz Link Zgłoś