ank_a 01.05.08, 21:24 czy jest tu ktos kto instaluje kominek w mieszkaniu? pzd marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszod Re: kominek? 15.02.16, 12:58 U mnie w domu jest kominek elektryczny www.mebin.pl/kolekcje-mebli/kominki-elektryczne/ Wygląda to bardzo efektowanie Odpowiedz Link Zgłoś
effciaster Re: kominek? 10.04.16, 16:52 Ja nie lubię elektrycznych, wydaje mi się, że wyglądają sztucznie - nie macie takiego wrażenia? Ja zastanawiam sie nad kominkiem palonym pelletem, np takim jak Felix Aqua z www.iwonapellets.pl/ ale zastanawiam się czy to jest w stanie ogrzać 50metrowe mieszkanie? Kominek podoba mi się totalnie i bardzo chciałabym w niego zainwestować ale chciałabym mieć przekonanie, że nie będę musiała dogrzewać. Jak to widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos77 Re: kominek? 20.04.16, 22:28 Nie podobają mi się elektryczne :) Wole tradycyjny kominek. Niedawno wstawiałem. Całość wyniosła w 7500zł. Kominek jest solidny, grzeje tak jak powinien. Nie żałuję wydanych pieniędzy. Można powiedzieć, że ta cena jest nawet bardzo dobra bo wiem, że są dużo droższe. Wszystko zależy jaką masz powierzchnię salonu :) Dobry można już za 5-6k mieć :) Ja swój zamawiałem tutaj kratki.pl/pl/kategoria/kominki-tradycyjne Odpowiedz Link Zgłoś