awawawaw 12.12.08, 20:09 Od poniedziałku 15.12 linia 199 będzie kursować wg nowego rozkładu. Zmniejszono częstotliwość w szczycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awawawaw Re: Nowy rozkład 199 12.12.08, 21:14 Link: www.ztm.waw.pl/baza/20081215/199/TRASY.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
ang-el-ika Re: Nowy rozkład 199 13.12.08, 22:49 Jedna wielka paranoja ten nowy rozkład. Myślałam, że gorszego niż obecny się nie da, ale jak widać "Polak potrafi". Jak dla mnie bez sensu, zwłaszcza odstęp między 21.46 a 22.45 z Trockiej do Ząbek. Na plus jedynie godziny 7.00-9.00, kiedy to autobusów jest więcej. No ale kosztem innych godzin, co mi się nie podoba. Dobrze, że przynajmniej nie krzyczą, że jest więcej kursów, jak to było przy ostatniej zmianie :] Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Nowy rozkład 199 14.12.08, 20:43 ang-el-ika napisała: > Dobrze, że przynajmniej nie > krzyczą, że jest więcej kursów, jak to było przy ostatniej zmianie :] Krzyczeli, bo zwiększyli częstotliwość w szczycie porannym, ale przejazdów była taka sama ilość. Teraz ją zmniejszyli to już nie krzyczą, bo by na idiotów wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
jan-us Re: Nowy rozkład 199 15.12.08, 15:55 Mnie podpasowało: 7'14 do pociagu, a z powrotem też - bezpośrednio z pociągu mam autobus. Natomiast widać, że jest mniej kursów - być może jest to spowodowane mniejszą ilością pasażerów, którzy przesiedli się do pociągu, ale to tylko spekulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Nowy rozkład 199 15.12.08, 22:48 inne spekulacje: mniejsze dopłaty (chociaż kilka kursów to śmieszna różnica) a druga sprawa to brygady, których MZA wciąż mało, ale to też raczej nietrafiona uwaga. Pozostaje więc kwestia pasażerów. Pamiętajmy, że mało kto jeździ całą trasę od pętli do pętli.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-us Rembertów - Kolonia 18.12.08, 10:34 Powinien 199 dojeżdżać do stacji PKP w Rembertowie, podobno nie ma miejsca napętli "Rembertów-Kolonia" - jest rozwiązanie tego problemu - skierować autobus objazdem przez tę pętlę (ulicami: Cyrulików, Szatkowników) do pętli obecnej (Rembertów AON), odpada problem z parkowaniem autobusu napętli "Rembertów-Kolonia" a będzie zapewniony dojazd do PKP Rembertów, chyba, że jest jeszcze inny problem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ang-el-ika Re: Rembertów - Kolonia 19.12.08, 23:07 Wydłużenie trasy i konieczność dodatkowych autobusów bądź zmniejszenie szalnienie wielkiej liczby kursów? :D Znam kilka osób, którym pasuje dojazd pod AON (do szkoły/pracy), ale większość jednak potrzebuje dostać się do pociągu (w tym ja), a dzięki takiemu rozwiązaniu wszyscy byliby zadowoleni. Pod warunkiem, że autobusy nie jeździłyby jeszcze rzadziej. Bo w takim wypadku to ja mogę się przejść od Eskulapów do PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
marzi7373 Re: Nowy rozkład 199 04.01.09, 15:54 Witam, Na ktorym przystanku 199 trzeba wysiasc w Rembertowie by dostac sie na dworzec PKP? Bylabym wdzieczna za informacje, bo mam zamiar przez Rembertow dojezdzac do Warszawy-Ochota. Moze ktos wie, ile czasu moze to zajac w godzinach szczytu - przed osma rano i okolo 17? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Nowy rozkład 199 04.01.09, 17:08 Wysiadasz przy Eskulapów. Do przejścia ok. 200 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś