pawel_dolcan 25.01.09, 19:35 Witam. Chcialbym sie dowiedziec, czy w Zabkach lub najblizszych okolicach mozna isc sobie na kurs Prawa Jazdy, na kat. D (autobusy). Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudzini Re: Prawo Jazdy kat. D 25.01.09, 20:55 Zajezdnia Stalowa (przy ul. Stalowej) www.mza.waw.pl/ ITS Michalczewski przy ul. Płochocińskiej na Białołęce www.itsnaukajazdy.pl/ to są typowi autobusowi przewoźnicy Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_dolcan Re: Prawo Jazdy kat. D 26.01.09, 09:30 To ja wiem, ze sa 'typowymi' przewoznikami.. Ale te ceny kursu mnie troszeczke przerazaja.. Aaa, nie chodzi mi o robienie kursu w Warszawie tylko w okolicach.. Tam pewnie sa troszeczke mniejsze ceny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Prawo Jazdy kat. D 26.01.09, 13:51 Z tego co słyszałem to prawko kat D. to piku jeszcze, gorzej z papierami na prawo do przewozu ludzi... Przy połączeniu obu wymaganych dokumentów robi się ładna sumka... Radzę poczytać: wawkom.waw.pl/forum/viewtopic.php?t=6602 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś