patryk_01 24.03.09, 22:14 Witam, czy ktoś mógłby polecić korepetytora(kę)z angielskiego w Ząbkach. Ewentualnie jakąś szkołę językową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veldska Re: korepetycje - angielski 25.03.09, 20:52 Jeśli jest Pan zainteresowany korepetycjami to zapraszam do swojej mini szkoły. Konwersacje, korepetycje i lekcje - indywidualnie. Jednak mam w tej chwili tylko jedno miejsce wolne (max. 1,5 h w czwartek lub piątek). Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_01 Re: korepetycje - angielski 26.03.09, 08:46 dziękuje za info i prosiłbym o bardziej szczegółowe informacje odnośnie ceny , miejsca itp na maila: patryk_01@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
veldska Re: korepetycje - angielski 26.03.09, 13:50 Odpisałam na maila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
virfa Re: korepetycje - angielski 27.03.09, 07:29 Czy można równiez prosić o szczegóły? dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś
gg_0 Re: korepetycje - angielski 16.04.09, 12:27 Ja też poproszę xstefan@poczta.onet.pl Dziekuję. G. Odpowiedz Link Zgłoś
sorento-uno Angielski - Ząbki 16.04.09, 20:22 Oferuję zajęcia z języka angielskiego na wszystkich poziomach, kilkuletnie doświadczenie w pracy z dorosłymi w firmach w Warszawie. kontak: isanders@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdaigrzes Re: korepetycje - angielski 16.09.09, 18:53 Nasz syn chodzi na lekcje do Pani Beaty, na Powstancow 62, polecam serdecznie, cena atrakcyjna bo tylko 25 zl za lekcje, dla chetnych podaje maila: beataq@gmail.com, a jesli ktos bardziej zainteresowany to prosze o informacje na prv to podam komorke. Wiem, ze prowadzi zajecia tez dla malych dzieci, doroslych ale nie wiem czy ma jeszcze miejsca. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
eclipse83 Re: korepetycje - angielski 17.09.09, 09:52 Witam, Udzielam korepetycji z j.angielskiego. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą,sama przygotowuję materiały. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego:eclipse83@gazeta.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tasiolot Re: angielski 20.09.09, 12:14 a czy korzystacie z zabkowskich szkol jezykowych? z ktorej jestescie zadowoleni, a ktore odradzacie? mnie interesuje raczej szkola jezykowa a nie korepetycje. z gory dziekuje za opinie i ew. szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
2xmama1980 Re: korepetycje - angielski 29.03.10, 12:12 nauczyciel z doświadczeniem szw@poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zabki2010 Re: korepetycje - angielski 29.03.10, 13:37 Polecam English Way School na Piłsudskiego www.englishway-szkola.pl kontakt@englishway-szkola.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krysia9998 Re: korepetycje - angielski 23.08.16, 23:01 szkoła well done na piłsudskiego koło stacji kolejowej. Mają zajęcia w małych grupach i bardzo wysoki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3344 Re: korepetycje - angielski 08.04.24, 13:20 AKTUALIZACJA Z DNIA 08.04.2024 R. - SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYTSKICH CHĘTNYCH - AKTUALNIE SĄ WOLNE MIEJSCA :) Nazywam się Mariusz Sosiński. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do nauki języka angielskiego online. Chętnie dzielę się wiedzą z języka angielskiego z osobami, które chcą się go nauczyć. Zależy mi na tym, aby jak największa liczba ludzi poznała język angielski na poziomie komunikatywnym. Jestem osobą cierpliwą i wyrozumiałą. Potrafię dostosować tempo lekcji do indywidulanych potrzeb uczniów. Oferuję lekcję online, które są wygodne i pozwalają na naukę z dowolnego miejsca na świecie na poziomach od A1 elementarnego do C1 biegłego. Lekcje online odbywają się na platformie Zoom. Prowadzę lekcję dla osób od 13 roku życia wzwyż, dla uczniów 7 i 8 klasy szkoły podstawowej, liceów, techników, studentów i innych osób w tym przedziale wiekowym. Cennik: - 45 zł za 1 godzinę ( 60 minut ) lekcji, - promocja 10 lekcji po 30 zł = 300 zł. Płatność zawsze przed lekcją. Stawki dla osób aktualnie pobierających lekcje oraz uzgodnienia indywidualne pozostają bez zmian. Lekcje mogą odbywać się online od 12:00 do 21:00 w poniedziałki, wtorki, środy, piątki i niedziele. W czwartki i soboty - nieczynne. Telefon: 509 855 520. Zapraszam do kontaktu po więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś