klaryssa111 03.05.09, 16:58 Zastanawia mnie fakt dlaczego jedne ogłoszenia zostawiasz na forum a inne przenosisz na ten beznadziejny Dwukropek??? Masz z tego satysfakcję? Forum powinno być miejscem zarówno dla ogłoszeń jak i dyskusji! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert8882 Re: Dziwna działalność sibeliussa 03.05.09, 20:37 Nie wiem czy Sibeliuss, ale ja osobiście mam małą satysfakcję. To jest tak, jak ze spamem. Dostajemy dziennie jeden mail, wywalamy do kosza i jest ok. Ale nagle okazuje się, że maili przychodzi kilkadziesiąt, a to już irytuje. Jestem zdecydowanym wrogiem wszelkich ogłoszeń komercyjnych, gdyż wkrótce forum zmieni się w TVP, a to już przegięcie. Zacna Klarysso111 Zastanawiałaś się, czemu dwukropek jest tak beznadziejny? Bo nikt nie chce czytać reklam i ogłoszeń. Mamy przesyt komercji i wtykania w każdy narząd zmysłu strumienia bezużytecznych informacji. Użyj lokalnego cosłychowacia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskowa1 Re: Dziwna działalność sibeliussa 03.05.09, 21:15 co do ogłoszeń komercyjnych to się zgodzę po dziurki ich w nosie mamy wszędzie gdzie tylko wzrokiem sięgnąć.. natomiast ogłoszenia typu odsprzedam wózek po dziecku czy karnet na siłownię powinny być dodawane właśnie na forum w końcu są sporadyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dziwna działalność sibeliussa 04.05.09, 14:00 Jak pokazał czas "beznadziejny" Dwukropek sprawia, że ogłoszenia nie trafiają do kosza tylko tam. Jeśli ktoś chce poczytać ogłoszenia to wejdzie tam i będzie miał czarno na kolorowym - same oferty. Forum jak sama nazwa wskazuje jest miejsce do dyskusji. Jestem moderatorem społecznym i nie pobieram za moją pracę wynagrodzenia, ani innych profitów toteż nie siedzę przed komputerem 24 godziny na dobę. Ogłoszenia są przesuwane na Dwukropek podczas każdej wizyty na portalu. W przypadku niezadowolenia zawsze możesz napisać donos na adres: forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klaryssa111 Re: Dziwna działalność sibeliussa 05.05.09, 13:11 Sibellius zwracam honor :) Wasze argumenty przekonały mnie do słuszności istnienia Dwukropka. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Żadnego donosu nie mam zamiaru pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Dziwna działalność sibeliussa 04.05.09, 14:28 najlepszym dowodem na słuszność przenoszenia ogłoszeń na dwukropek.pl jest fakt, iż niedawno miała tu miejsce dyskusja na ten temat, ale niestety utonęła gdzieś pomiędzy... ogłoszeniami. Odpowiedz Link Zgłoś