1handlowy 07.05.09, 12:15 Z tego co dowiedzialam się w dniu dzisiejszym możemy zostać bez prądu a to dzięki komu ??, dzieki tym którzy nie płacą za czynsz....więc może zamiast użalać się jak to jest źle na GP to lepiej zapłacić, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugi.janek125 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:39 Dlaczego osoby,które płacą czynsz mają zostać odcięte od prądu? Może najlepiej w ogóle zamknąć te całe osiedle... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.janek125 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:40 A skąd w ogóle taka informacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:46 info od administratora osiedla z którym miałam okazje dzisiaj rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
klient3 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:47 A kto ma odciąć prąd zakład, deweloper, administrator?? Odpowiedz Link Zgłoś
sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:48 TAK WŁAŚNIE DZIAŁA NASZ ZNAKOMITY NAJLEPSZY W POLSCE DEWELOPER NIC NIE ROBI - OSZUKUJE I KŁAMIE KLIENTÓW - ALE JEDYNE KIEDY POTRAFIĄ ZADZWONIĆ I POINFORMOWAĆ TO WŁASNIE DZIS DZWONIĄ I STRASZA O ODCIECIU PRADU Odpowiedz Link Zgłoś
rd-ood Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:55 Niestety to prawda, po rozmowie z administratorem wiem że wiele osób nie uiszcza żadnych opłat.Nawet za wodę i prąd. Nie możemy oczekiwać cudów od ADDom, jeśli lokatorzy nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
klient3 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 12:56 Ale w takim wypadku powinni odłanczać tych co nie płacą a nie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:12 że co??? a co mnie to intersuje że ktoś nie płaci?? dlaczego mają mi odcinać prąd i wodę????????? pierwsze słyszę o takich metodach... Odpowiedz Link Zgłoś
klient3 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:14 Czy macie pozawierane umowy na media z odpowiednimi zakładami np Stoen, Spec itp czy z deweloperem. Odpowiedz Link Zgłoś
karamba007 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:18 jakim prawem odłacza mi prad skoro płace rachunki i mam na to potwierdzenie no i przeciesz posiadamy oddzielne liczniki Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:14 No chyba, że dla zakładu energetycznego istnieje tylko jeden klient - Macplast, bo mieszkańcy nie podpisali odrębnych umów, wtedy odetną całe osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
klient3 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:17 Dokładnie tak jak pisze wizard75 to może być problem. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.janek125 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:22 Nikt jeszcze nie zawarł indywidualnej umowy z zakładem energetycznym. Najpierw MP musi dopełnić formalności,żeby podpisanie takich umów było możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 13:45 To niech MP dopełni w końcu wszystkich formalności a nie robi z ludzi w ch... z terminami... i opowiadaniem bajek. Ludzie nie dajcie się zastraszać, głupimi telefonami. Czy macie jakąkolwiek fakturę za prąd ? Chyba trzeba to będzie zgłosić do odpowiednich organów, niech przejrzą cały ten MP i Addom Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 14:04 sraly_muchy_bedzie_wiosna napisała: > To niech MP dopełni w końcu wszystkich formalności a nie robi z ludzi w ch... z > terminami... i opowiadaniem bajek. > Ludzie nie dajcie się zastraszać, głupimi telefonami. > Czy macie jakąkolwiek fakturę za prąd ? Chyba trzeba to będzie zgłosić do > odpowiednich organów, niech przejrzą cały ten MP i Addom wnioskuje że jesteś jedną z osób ,które nie płacą skoro Cię nie stać było się nie porywać na zakup mieszkania dlaczego Ci co płacą mają cierpieć kosztem niepłacących Odpowiedz Link Zgłoś
sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 14:13 najlepiej zesrać się ze strachu i dać pomiatać przez Korczaka - to Twoje rozumowanie ? To świetnie, ale nie każdy będzie patrzył, jak robią z niego idiotę. jeżeli lubisz być tak traktowany... Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 14:16 Ten program Jaworowiczowej to jeszcze emitują? Wkrótce tam trafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 20:24 Chyba jeszcze jest ten program. A tak serio to co prawda to prawda. Od kilku miesięcy zwodzą, kłamią, wymyślają bajeczki a tu proszę potrafią zadzwonić do klienta - tylko szkoda, że jak potrzebują kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: możemy zostać bez prądu 07.05.09, 20:35 Dodam tylko że bezczelność wszystkich z MP sięga Zenitu, nie dziwie się, że nie którym puszczają nerwy. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: możemy zostać bez prądu 08.05.09, 23:22 SŁUCHAJĄC KŁAMST DEWELOPERA WSZYSTKO PUSZCZA Odpowiedz Link Zgłoś