wizard75 11.05.09, 13:40 Pytanie jak w temacie. Coraz mniej osób wpisuje tu cokolwiek. Czyżby na osiedlu nie działo się nic interesującego? Przecież to nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vimose Re: Czyżby koniec forum? 11.05.09, 18:34 Nie widać,żadnego wielkiego szaleństwa w pracach na osiedlu... Jedynie została podlana trawa na patio budynku A, powieszone kartki z informacją, która klatka jakie ma zaległości i informacja o spotkaniu w sobotę z deweloperem. Odpowiedz Link Zgłoś
quite Re: Czyżby koniec forum? 11.05.09, 19:28 OOO, spotkanie z developerem? Napiszcie więcej, kiedy dokładnie (godzina) i gdzie? A może jest podany temat spotkania? :) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
vimose Re: Czyżby koniec forum? 12.05.09, 10:42 spotkanie ma się odbyć 16 maja (sobota) o godz. 10.00 na terenie GP, na liście zaproszonych znajdują się mieszkańcy bloku A, B, C i D. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: Czyżby koniec forum? 12.05.09, 10:51 Developer z własnej nie przymuszonej woli organizuje spokanie? Pewnie w sprawie nie uiszczania opłat, bo przecież nie w sprawie wytłumaczenia się z pośliiiiiiiiiiiiiiiiizgu i zadeklarowania ,,prawdziwego'' końca. Ale miejmy nadzieję (do soboty), że to chęć zakończenia dev kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: Czyżby koniec forum? 12.05.09, 10:58 od kilkunastu dni nie ma mnie na osiedlu (wczasy :-) ) ale pewnie jak wrócę za tydzień nie wiele się zmieni, także nie dziwię się, że nikt nic nie piszę bo i o czym ??? A co do spotkania, niestety mnie nie będzie, ale mam prośbę - ciekawi mnie jedna rzecz, zapytajcie ADDOM o ogrzewanie budynków E i F. Zarzekali się, że są ogrzewane - w takim razie dlaczego moc przesyłowa nie została podzielona na 6 budynków. Cały czas za CO kwota jest podzielona na 4 budynki (A,B,C,D) ale skoro były podłączone E i F to powinny zostać dodane do rozliczenia. Niech ADDOM i MP wypowiedzą się na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kubamatusiak Re: Czyżby koniec forum? 12.05.09, 17:52 ja posiadam mieszkanie w budynku E i zamierzam przyjść tylko ciekawe czy mnie wpuszcza jak ktoś by mogł mnie wprowadzic to bym był wdzieczny. z miłą chęcia bym sie dowiedział co dev nowego powie Odpowiedz Link Zgłoś