cykoria25 05.01.04, 00:53 Czy znacie jakis dobry gabinet weterynaryjny? cyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.be Re: dobry wet w Ząbkach 10.08.04, 10:11 Też staram się znaleźć coś ciekawego. Jak na razie rozmawiałem z 2 weterynarzami z Ząbek Ci pod numerem 781-62-04 (9:00-12:00 i potem 15:00-19:00) wydawali się bardziej konkretni. Ale z doświadczenia to nie powiem. A może jest tu ktoś co moze powiedzieć coś z doświadczenia :)) Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
moni13 Re: dobry wet w Ząbkach 20.08.04, 12:02 na ul. Orlej jest dobry wet lecze tam swojego kota psa i królika polecam Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: dobry wet w Ząbkach 20.08.04, 13:07 moze nie dokonca ząbki ale w kobyłce jest lecznica o nazwie "Panda", wiem z doswiadczenia ze konkretne poejscie. Moga tez dojechac. niestety nie ma w pracy numeru ani adresu. Jak bedzie zinteresowanie w domu mam Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: dobry wet w Ząbkach 30.08.04, 16:15 moni13 napisała: > na ul. Orlej jest dobry wet lecze tam swojego kota psa i królika polecam Poważnie masz: - kota - psa - królika ????? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
moni13 Re: dobry wet w Ząbkach 31.08.04, 09:25 mam psa pudla kota dachowca i królika miniaturę wszyscy bardzo się kochają i mogę oglądać ich zabawy godzinami lepsze to niż ogladanie telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: dobry wet w Ząbkach 31.08.04, 15:27 moni13 napisała: > mam psa pudla kota dachowca i królika miniaturę wszyscy bardzo się kochają i > mogę oglądać ich zabawy godzinami lepsze to niż ogladanie telewizji to sie razem bawia ? nie gryza sie ? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
moni13 Re: dobry wet w Ząbkach 01.09.04, 09:45 zwierzęta się nie gryzą to tylko ludzie ich tak wychowują, że są agresywne i złe. Jak są wychowywane w miłości to kochają wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: dobry wet w Ząbkach 01.09.04, 13:40 moni13 napisała: > zwierzęta się nie gryzą to tylko ludzie ich tak wychowują, że są agresywne i > złe. Jak są wychowywane w miłości to kochają wszystkich. Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
martinika2 Re: dobry wet w Ząbkach 07.09.04, 09:54 Najlepiej znaleśc sobie jednego stałego weterynarza - nawet kosztem kilkunastu km. Wtedy nawiązują się inne relacje z weterynarzem - mozna zawiazać ciekawą znajomość. Oczywiscie jesli chodzi o standardowe szczepionki mozna to załatwić lokalnie. A co do mitomani na temat złych i agresywnych zwierząt - osobiście mam 2 koty i psa - nie ma złych zwierząt są tylko źli ludzie.. Niektórym powinno zabronić się relacji nie tylko z ludźmi ale i zwierzętami - i surowo karać.. Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: dobry wet w Ząbkach 03.09.04, 01:48 To ja niestety mam z Orlą negatywne wspomnienia... Przygarnęliśmy psiaka i od razu zawlekliśmy tam na badanie i odrobaczanie. Pan doktor stwierdził,że piesek jest całkowicie zdrowy, tylko nieco osowiały, bo zagubiony w nowej sytuacji. Dwa dni później suka miała już parwowirozę w pełnym rozkwicie :( Kto ma psa, wie jakie to paskudztwo. Ale wylizała się. Choć zakładam, że może po prostu pies naprawdę nie mial jeszcze wtedy objawów, to jakoś się przekonać nie mogę do tamtej przychodni. Włóczę więc psa na Targówek. Pozdrawiam, Londynka Odpowiedz Link Zgłoś