Dodaj do ulubionych

A w ogóle

28.02.11, 15:34
to fajnie jest przewrócić kalendarz na marzec. Sto lat, sto lat :)
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: A w ogóle 28.02.11, 16:00
      :):):)
      Myślałam, że tylko ja dziś przewróciłam na marzec. Stopują w prognozach - do 10 marca obiecują nocne mrozy.
      • yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 16:16
        Ale też, że po połowie marca już nie będzie :)

Kalendarz z kotem Simona ma taki uklad, że o wiele prościej mi przewrócić już dzisiaj na marzec, żeby zaznaczyć, że dzisiaj podlałam storczyki.
        • yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 16:38
          Aha, i donoszę, że pootwierałam dzisiaj okna NA PRZESTRZAŁ, co mi się dawno nie zdarzylo :)
          • se_nka0 Re: A w ogóle 28.02.11, 17:23
            Storczyki też zaznaczam - ,,k,, jako kwiatki :)
            • yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 17:35
              Jakbym napisała "kwiatki", tobym nie wiedziała nic. Ale za to dla potrzeb zapisków do storczyków zaliczane są anturia. W rozumieniu niniejszej ustawy rak jest rybą :) Do niedawna zaliczany był też dzbanecznik, ale się zbiesił i teraz się liczy samodzielnie, za to storczykiem przestała być wanilia.

Jak wyjeżdżaliśmy i zostawiałam dziecku instrukcję, co i jak podlewać, to trzy godziny mi to zajęło...
              • lellapolella Re: A w ogóle 28.02.11, 20:57
                hmmm... może by wreszcie kupić kalendarz na ten rok?
                • bakali Re: A w ogóle 01.03.11, 08:50
                  O, dobrze, ze przypomniałyście o zmianie miesiąca. Co miesiąc umyka mi to przewracanie kartek w kalendarzu i zawsze kilka dni nowego miesiąca odliczam jeszcze na starym :)
                  • yoma Re: A w ogóle 01.03.11, 16:28
                    Mnie też. Przewróciłam, bo mi się skończyło miejsce na napisanie "storczyki" :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka