yoma 28.02.11, 15:34 to fajnie jest przewrócić kalendarz na marzec. Sto lat, sto lat :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: A w ogóle 28.02.11, 16:00 :):):) Myślałam, że tylko ja dziś przewróciłam na marzec. Stopują w prognozach - do 10 marca obiecują nocne mrozy. Odpowiedz Link
yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 16:16 Ale też, że po połowie marca już nie będzie :) Kalendarz z kotem Simona ma taki uklad, że o wiele prościej mi przewrócić już dzisiaj na marzec, żeby zaznaczyć, że dzisiaj podlałam storczyki. Odpowiedz Link
yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 16:38 Aha, i donoszę, że pootwierałam dzisiaj okna NA PRZESTRZAŁ, co mi się dawno nie zdarzylo :) Odpowiedz Link
yoma Re: A w ogóle 28.02.11, 17:35 Jakbym napisała "kwiatki", tobym nie wiedziała nic. Ale za to dla potrzeb zapisków do storczyków zaliczane są anturia. W rozumieniu niniejszej ustawy rak jest rybą :) Do niedawna zaliczany był też dzbanecznik, ale się zbiesił i teraz się liczy samodzielnie, za to storczykiem przestała być wanilia. Jak wyjeżdżaliśmy i zostawiałam dziecku instrukcję, co i jak podlewać, to trzy godziny mi to zajęło... Odpowiedz Link
lellapolella Re: A w ogóle 28.02.11, 20:57 hmmm... może by wreszcie kupić kalendarz na ten rok? Odpowiedz Link
bakali Re: A w ogóle 01.03.11, 08:50 O, dobrze, ze przypomniałyście o zmianie miesiąca. Co miesiąc umyka mi to przewracanie kartek w kalendarzu i zawsze kilka dni nowego miesiąca odliczam jeszcze na starym :) Odpowiedz Link
yoma Re: A w ogóle 01.03.11, 16:28 Mnie też. Przewróciłam, bo mi się skończyło miejsce na napisanie "storczyki" :) Odpowiedz Link