leloop 02.05.11, 16:05 helou wszystkim z Sopotu :) wysłałam to co miałam wysłać, a tych którym nie miałam nic do wysłania pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: HELOU 02.05.11, 19:25 Helou:) A ja się rozmyśliłam z wysyłaniem i mam nadzieję spotkać się ze zrozumieniem. Kokoryczka właśnie kwitnie a narcyzy mają pąki jak banie, serce ogrodnika się wzdraga przed wysyłką w takim czasie. Nic to, latem będzie więcej a jakbyś nie przyjeżdżała w sierpniu, kłącze i cebulki mogę wysłać do B. nawet jesienią:) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: HELOU 02.05.11, 20:05 Helou :) Dzięki za pozdrowienia ! Baw się dobrze na urlopie ! Odpowiedz Link
yoma Re: HELOU 03.05.11, 19:09 Jou. Przyszło, co miało? Józefa nie było, doślę przy okazji. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: HELOU 04.05.11, 08:43 Pomachiwajki! Chyba musi Ci być zimno u nas w tych okolicznościach przyrody... Odpowiedz Link
leloop Re: HELOU 08.05.11, 21:15 ciesze sie, ze PP SA tym razem nie dala doopy ;) tym razem helou juz popodroznie z domu, wreszcie pada, chwasty wyrosly do nieba a irysy ciagle kwitna :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: HELOU 08.05.11, 21:24 Czyli wszystko na swoim miejscu ;) Odpoczywaj po odpoczynku ! Odpowiedz Link