asta6265 08.03.12, 19:49 Melduję się już jestem. Dziś wróciłam ze szpitala - z nowym prostym, bezproblemowym nochalkiem. Jeszcze spuchnięta i obolała, ale cała i szczęśliwa:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Obecna:) 08.03.12, 20:25 Najważniejsze, że szczęśliwa:) Cześć, nadrabiaj zaległości w czytaniu ;) Odpowiedz Link
leloop Re: Obecna:) 08.03.12, 22:11 > Melduję się już jestem. Dziś wróciłam ze szpitala - z nowym prostym, bezproblem > owym nochalkiem. ważne, ze w jednym kawałku. a co zrobisz jak nowy nos Ci się nie spodoba ? gdy nasza córka miała niecałe trzy lata robiliśmy generalny remont kuchni, stara kuchnia wyglądała oględnie rzecz ujmując jak lej po bombie. po tygodniu ciężkiej harówy, dumni z efektu pokazujemy nową, czystą piękną kuchnie dziecku a ona na to "wolałam tę starą" :] uważaj ;) Odpowiedz Link
asta6265 Re: Obecna:) 09.03.12, 09:36 Leloop nie strasz:) Lekarz obiecywał, że kształt nosa się nie zmieni, a komfort w oddychaniu już jest o niebo lepszy, a to dopiero 3 doba po operacji. Więc jestem dobrej myśli, a opuchlizna z czasem zejdzie niby ma na to miesiąc:) Odpowiedz Link
leloop Re: Obecna:) 09.03.12, 09:48 nieee ..., tylko tak straszę ;) niech Ci szybko opuchlizna schodzi bo ogród czeka :) Odpowiedz Link
bei Re: Obecna:) 11.03.12, 14:42 :) Szybciutko włącz expressowe gojenie noska - bo zaraz kwiatki do wąchania bedą:) Odpowiedz Link
asta6265 Re: Obecna:) 11.03.12, 15:35 No właśnie, też o to chodzi. Jednak na razie nici z zapachu bo w nosie poupychane:) Odpowiedz Link