dorkasz1 12.05.12, 11:52 No wiesz, ta rozetka nabiegła fioletowo, to co on za koleżka jest? Bo ma takie wąziutkie liście, a ja takiego jegomościa nie znam. Wysoki on z natury? Czy taki raczej z metra cięty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 O ja czerwony kapturek 12.05.12, 13:59 Ten floks powyżej - obfocony osobiście przeze mnie trzy dni temu w Przysusze, ciągnie się jako kobierzec wzdłuż płotów, niziutko i płaściutko. Odpowiedz Link
lellapolella Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 14:42 Dorkasz, z tego, co pamiętam, rośnie z niego całkiem przyzwoity wysoki floks, kwiaty ma fioletowe z białym akcentem, ale nie pamiętam jak rozłożonym:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 14:45 szydlastych nie mam wcale, nie trzymają mi się, tylko wiechowate i kanadyjski, któren sercem swym uwielbiam:) Odpowiedz Link
yoma Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 15:21 Lella, a to co dostałam od ciebie z podpisem "chyba odętka", to jest odętka. Odpowiedz Link
lellapolella Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 15:55 bo to było strasznie malutkie, dopiero wyłaziło i nie miałam pewności:) teraz się zresztą okazało, żem je powtykała wszędzie, gdzie nie spojrzę- odętki! A, Yoma, ja Ci chyba ten słonecznik wyślę w poniedziałek, bo zaraz będzie za duży, jak się uda, to jeszcze oman wrażę, bo widziałam jakiegoś małego nad stawkiem:) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 19:58 Lella, nie wyrzucaj odętkuf, nie mam ani jednej, a z chęcią bym przygarnęła jesienią. Jak nie zapomnę. Odpowiedz Link
lellapolella Re: O ja czerwony kapturek 12.05.12, 20:10 na razie nie zamierzam, a jak będą kwitły, to oznaczę kolory:) tylko nie zapomnij, zawiąż sobie supełek;) Odpowiedz Link