yoma 13.03.13, 11:40 białego łajna, które sypie, znaczy jak jest mróz, to lepiej, żeby białe łajno było, ale mam dosyć i mrozu, i łajna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Mam dosyć 13.03.13, 11:47 Od wczoraj lekko drze mnie lewa noga, więc w piątek może przyjść odwilż. Byłoby miło. Co prawda z wiekiem znacznie osłabły moje dolegliwości reumatyczne, w dzieciństwie i młodości mogłam dość trafnie przewidywać zmiany pogody. Na deszcz zawsze darła mnie noga, a na mróz lub upał bolało serce. A przed chwilą musiałam wygarniać śnieg z loggi, co wymagało wcześnijszego zatkania kota chrupkami. Inaczej chyba rozdeptałabym tego paskuda, bo się plącze pod nogami jak cholera. Odpowiedz Link
leloop Re: Mam dosyć 13.03.13, 11:53 > A przed chwilą musiałam wygarniać śnieg z loggi, co wymagało wcześnijszego zatk > ania kota chrupkami. Inaczej chyba rozdeptałabym tego paskuda, bo się plącze po > d nogami jak cholera. do domu pod kaloryfer, uściskaj mojego kotopsa :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Mam dosyć 13.03.13, 11:53 Też mam dosyć a sypie i dosypuje od wczorajszego wieczoru. Pługi osiedlową ulicę czyściły. Niechby Horpyna racje miała co do piątkowej odwilży, bo w niedziele mam potrzebę Okęcie odwiedzić i nie lubię jazdy zimą. Brr. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Mam dosyć 13.03.13, 11:54 Dziękuj niebiosom za białe łajno, u mnie nocą mróz spada poniżej dziesięciu a w dzień totalna żarówa i mimo mrozu, wszystko się topi. Jak tak dalej pójdzie, to te kilka dni zrobią to, czego nie zrobiła zima. Cierpliwości, baronesso, wybiorą czarnego papę i wszystko wróci do normy;P Odpowiedz Link
yoma Re: Mam dosyć 13.03.13, 12:05 U mnie też spada, toż mówię, że poproszę bez mrozu i bez łajna. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam dosyć 13.03.13, 12:04 Horpyno serce, ja ci zdrowia życzę, ale jak tak, to czy nie mogłaby cię noga trochę bardziej drzeć? Bardzo proszę... Odpowiedz Link
lellapolella Re: Mam dosyć 13.03.13, 12:43 pewnie, ze tak, w końcu zawsze to lepiej jak noga drze niż gdy serce boli;) Odpowiedz Link
asta6265 Re: Mam dosyć 13.03.13, 13:16 Lella jak wybiorą czarnego papę to nic nie wróci do normy tylko bydzie kuniec. Kuniec świata bydzie:-):-):-) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Mam dosyć 13.03.13, 14:17 > Kuniec świata bydzie:-):-):-) czyli normalnie, jak dotąd;) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Mam dosyć 13.03.13, 15:17 O ile dobrze pamiętam, to tym ostatnim ma być Piotr II Rzymski. Tak chyba stojało w przepowiedni św. Malachiasza. Odpowiedz Link
edziakrys Re: Mam dosyć 13.03.13, 20:22 A może by Cię kto delikatnie nadepnął na tę nogę, żeby trochę porwała...? (z cichą nadzieją na zmianę) Odpowiedz Link
yoma Re: Mam dosyć 14.03.13, 09:21 Kuwa, pogniotło kogoś z tym mrozem? -15? Faktycznie koniec świata, ale bez przesady może! Horpyno, proszę natychmiast uruchomić nogę! Odpowiedz Link