dorkasz1 02.04.13, 22:05 Oby wiosna przyszła jak najszybciej, a zaraz po niej lato i niech Ci rośnie i się rozwija na zielono, zakwita kolorowo i pachnie i zachwyca i wogle wszystkiego naj, naj, naj... troszkę spóźnione. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 08:31 Najlepszego :) urodziny ? imieniny ? bo się już pogubiłam ;) Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 09:42 Najpiękniejsze jest to czego się nie ma, na co czekasz i tęsknisz od lat, najpiękniejsze są zawsze marzenia, kolorowy , bajkowy świat. Wszystkiego najlepszego :-))) Odpowiedz Link
bei Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 09:48 nie zmieniaj się:)- masz pasję, a ona fundamentem by zyc szczęśliwie i jeszcze ZDROWIA i kasiorki i zyczliwosci od wszystkich wokół i zadowolenia-spełnienia na każdej niwie zycia:)! Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:04 Senuś wszystkiego naj,naj,zdrowia,radości i wiosny nie tylko w sercu:* Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:07 Dziękuję :) Uśmiecham się do Was spomiędzy zasp. Śnieżnych. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 10:19 Hes, ależ piękny ten bez! Aż prawie poczułam jego zapach:) Niestety, prawie robi różnicę... Jak patrzę na to białe... wyć się chce. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 11:00 Senuś, wiosny Ci życzę i zdrowia i piękna i wiosny:)) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 12:06 Przede wszystkim wiosny, zdrowie przyjdzie samo. Bo teraz to można pochorować się nawet od patrzenia przez okno... Odpowiedz Link
edziakrys Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 17:53 Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności! Odpowiedz Link
kizuk Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 18:02 Uśmiecham się najpiękniej,jak umiem i składam najpiękniejsze życzenia. Sto lat,Solenizantko! Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 22:12 Nie wiem jak Wy, ale ja się trochę gubię w tych imieninach/urodzinach. Zrobiło nas się tutaj już całkiem sporo i trudno to ogarnąć. Pozwólcie, że wszystkim razem i każdemu z osobna złożę życzenia urodzinowo-imieninowe i tym samym zakończę ten zwyczaj, bo nie chciałabym nikogo urazić, a spamiętać te wszystkie okazje nie jestem w stanie. Ta po lewej na imieniny, a ta po prawej na urodziny - najlepszego wszystkim i zawsze :) Odpowiedz Link
leloop Re: Senka - Grażyno :) 03.04.13, 22:40 może tak, jak kto pamięta i mu zależy to niech świętuje, wolność słowa i demokracja, w granicach rozsondku of c. ;P jak Dorkasz pisze, sporo nas tu i wkrótce wpadniemy w jeden, wielki życzeniowy ciąg. mnie osobiście to lata, nie strzelam focha jak mi kto nie winszuje, gdyby nie moja osobista matka już dawno nie pamiętałabym kiedy mam urodziny ;) Nieustające 100 lat wszystkim. Ament :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 09:56 No to amen. Powyższe tak na prima - aprilis było :) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:23 Nie do końca wiem o co Ci chodzi Senko. Życzenia składałam Ci nie na prima-aprilis tylko całkiem poważnie. I całkiem poważnie napisałam też o tym, że się gubię. Odczuwam pewien dyskomfort, gdy nie pamiętam o czyichś imieninach/urodzinach i życzenia składam z opóźnieniem, tak jak było to w przypadku Twoich imienin. Nikogo nie zmuszam do nie składania życzeń, jeśli o nich pamięta. Ja nie przywiązuję wielkiej wagi do imienin i do życzeń z tej okazji, a nie chciałabym urazić żadnej osoby, dla której jest to ważne. A takie opóźnienia, zapominania, to raczej nie świadczą za dobrze o zapominalskim. Aby więc tego uniknąć złożyłam życzenia "hurtowo" i zapewniam, że życzę Wam jak najlepiej nie tylko w dzień imienin lub dzień po nich, ale w całkiem zwykły dzień również. Imienin nie obchodzę, a że wolność jest, to mogę chyba tak zrobić? Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:34 Dorkaszku - o nic mi nie chodzi!! Po prostu zakończyłam wątek zgadzając się z rzedmówczyniami, żeby imienin/urodzin nie akcentować na R.O. Tyle. Nadmieniłam jednocześnie, że jako ostatnie były imieniny Grażyny, które wypadały w prima - aprilis. Tyle. Myślałam, że pisząc skrótowo będę zrozumiana. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Senka - Grażyno :) 04.04.13, 10:42 Aaaa no to dobrze, wszystko jasne, bo nie chciałam, aby zrobiło Ci się przykro :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link