hesperia1 31.05.13, 18:26 Takie stokroty znaleźliśmy dziś na spacerze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Mutanty :) 31.05.13, 22:16 świetne:) U mnie też mutanty, nawet miałam pokazać ale mi zejszło;) Orliki bezkwiatowe o barwnych liściach i wawrzynek- siewka zvariegatowany- sporo sobie po nim obiecuję. Jutro sfocę, o ile ich dzisiejszy grad wieczorny nie utłukł(tfu!) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Mutanty :) 01.06.13, 08:13 Tak,w ramach dnia dziecka skoczyliśmy do Czarnobyla na wycieczkę:) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Mutanty :) 01.06.13, 08:40 To nie ma nic wspólnego z Czarnobylem, stokrotkowe mutanty znajdywałam kilkakrotnie jeszcze w ogródku rodziców. A wyprowadziłam się stamtąd w roku 1979. Tamte mutanty wyglądały całkiem ciekawie - z normalnego kwiatka wyrastało dookoła między płatkami dwanaście mniejszych kwiatków. Tworzyły taki wianuszek. Odpowiedz Link
leloop Re: Mutanty :) 01.06.13, 10:15 > tnie jeszcze w ogródku rodziców. A wyprowadziłam się stamtąd w roku 1979. widocznie truli nas już wcześniej ;) Odpowiedz Link