lellapolella Re: wakacje 24.07.13, 20:22 ja się zawijam do poniedziałku:) Jestem ubezpieczona, czyli obojętnie czy wrócę czy nie, jestem na wygranej pozycji. Wszystkich pozdrawiam, módlcie się, żeby mi nie wyschło na wiór i bawcie się dobrze. Udzielać się proszę, żebym miała co nadrabiać. Ahoj, przygodo. Odpowiedz Link
edziakrys Re: wakacje 24.07.13, 21:02 Ja póki co smażę się we własnym grajdołku. We wtorek z rańca zamierzamy się gdzieś wgryźć na Pomorze. I będzie plażing... smażing.... leżing.... nic nie robing...... Odpowiedz Link
newill6 Re: wakacje 24.07.13, 21:10 ..a ja plażig mam co dzień...aż tryskam opaleniznom a wasser werma..22..aż nie chce się z wody wychodzić....no to plum,,,,,dawajcie na pomorze..ale zachodnie :))) Odpowiedz Link
leloop Re: wakacje 24.07.13, 21:53 cienżko pracujom. okna malujom, okiennice skrobiom a przy okazji coś tam się opali ;) a woda w basenie +28 :) Odpowiedz Link
edziakrys Re: wakacje 24.07.13, 22:41 U nas jezior dookoła dużo; najczystsze Kuźnickie 6 km bez las i wożę dziecki codziennie na wymaczanie, a woda cieplutka że hej! Ze 23 będzie jak nic! Odpowiedz Link
yoma Re: wakacje 24.07.13, 22:47 A mnie odcięło od wody, odkąd nie mogę na rowerze, grrr... Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: wakacje 25.07.13, 07:09 Kliencki robię ogród i opalonam do koszulki na ramniączkach. Pod spodem druga wersja opalenizny już do stroju kompielowego, bo basenie 28, więc plumkać się można do woli, jak ktoś ma czas. Poza tym przetwarzam jako ta wiewiórka. Soki, dżemiki, czarna porzeczka na surowo, ogórce. Odpowiedz Link
leloop Re: wakacje 25.07.13, 08:38 Poza tym przetwarzam jako ta wiew > iórka. tylko nie zapomnij gdzie co upchałaś, jak ta wewiórka ;) Odpowiedz Link
newill6 Re: wakacje 25.07.13, 17:02 Dorcia...a gdzie jest spiżarka...wew której te słodkości trzymasz..?..:)))...bo może bedę u rodzinki wew Wrocławiu to.....:))) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: wakacje 25.07.13, 20:26 W garażu są regały słoikowe, ale pilnują ich dwie krwiożercze bestie, więc zakradać się bez pozwolenia nie radzę. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: wakacje 25.07.13, 21:10 Ładne bestie :) U mnie wakacje nie równa się urlop. Dwie ( suche) działki do ogarnięcia i inne obowiązki. Szybko ten wakacyjny czas leci. Suche - bo mimo podlewania ledwie dyszą, deszczu potrzeba ! Odpowiedz Link
yoma Re: wakacje 25.07.13, 22:17 Sucho jak jasny gwint. Wszyscy sąsiedzi pokupowali sobie psiukwy, rozgałęziacze i dodatkowe węże. Fajnie to wygląda po południu, jak słońce schodzi, we wszystkich ogródkach zaczyna się taniec z psiukwami. Odpowiedz Link
szadoka Re: wakacje 26.07.13, 20:10 u mnie tez pustynai, podlewam to co niezbedne . Na wakacje w tym roku sie nie wybieramy ale za to bede miala nowy podjazd:). Opalac sie nie opalam bo nie stac mnie na odmladzanie :).Wierze w to co mowi kosmetyczka, najlepszy krem przeciwzmaszkowy to krem z filtrem. Wiec namietnie uzywam 50. Odpowiedz Link
newill6 Re: wakacje 26.07.13, 22:50 ...przecie kiedyś elegancka pani była bladziutka..cały czas pod parasolką...patrzajcie jak się czasy odmieniły.. Odpowiedz Link
kizuk Re: wakacje 28.07.13, 22:49 Osobiście doświadczyłam krwiożerczości bestii.Potwierdzam,napadają z żądaniem pogłaskania.;) Wakacje? Co rusz jakieś wnuki u dziadków (aktualnie dwoje).Ale kilka dni byliśmy w stolicy u dzieci,a w drugiej połowie sierpnia Kreta.A poza tym porzeczki,agrest,ogórki i ogródek. Odpowiedz Link