Dodaj do ulubionych

święto róży

27.08.13, 15:35
Dostałam takie info:
Zapraszamy na Święto Róży - 39. Wystawę Róż i Aranżacji Florystycznych
Kutno 6 -8 września 2013 r.
Kutnowski Dom Kultury ma zaszczyt zaprosić Państwa na Święto Róży - 39. Wystawę Róż i Aranżacji Florystycznych po patronatem Prezydenta Miasta Kutno.
Tegoroczna wystawa przebiegać będzie pod hasłem „Paź Królowej”, na trzy dni hole Kutnowskiego Domu Kultury zamienią się w rozgrzany słońcem ogród, a królowej kwiatów tym razem towarzyszyć będą motyle. Wystawa składać się będzie z części klasycznej czyli ekspozycji najpiękniejszych odmian róż indywidualnych hodowców i firm produkujących róże, oraz artystycznej, którą utworzą aranżacje florystyczne.

Kto chętny, kto żyw i blisko mieszka to może się wybrać.

https://suwaczki.maluchy.pl/li-61591.png
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: święto róży 27.08.13, 18:57
      ja też dostałam:)
      ZAPRASZAMY NA ŚWIĘTO RÓŻY DO KUTNA

Kutno zmienia się w miasto róż, to nowy wizerunek miasta, który mamy nadzieję, wkrótce będzie widoczny na każdym skwerze.

Dla wszystkich miłośników róż 6-8 września to data godna zapamiętania i wizyty w tym mieście. Przewidziane są liczne atrakcje, my szczególnie polecamy naszą prezentację w sali KDK w sobotę 7 września o godz. 14-tej na temat nowych, zdrowych odmian róż. Z pewnością następny punkt programu zainteresuje wszystkich tych, którzy chcą się dowiedzieć jak właściwie pielęgnować królowe kwiatów.

ale ani nie jestem specjalnie żywa ani blisko nie mieszkam, niestety;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka