asta6265 18.03.14, 12:42 Przedstawiam wam moje tegoroczne przedszkole. Trochę się tego uzbierało i co nieco już widać, jak co roku o tej porze u mnie parapety gumowe:) Jeszcze dochodzi tytoń leśny, gazania Rosario i kolinsja, ale jeszcze w żłobku:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Przedszkolaki 18.03.14, 13:22 o mammmo moje parapety a właściwie jeden się kurczy jakoś na wiosnę :( Odpowiedz Link
edziakrys Re: Przedszkolaki 18.03.14, 13:31 Asta, nie próżnowałaś! brawo! Że też Ci się chciało aksamitkę siać po jednej! Szacun! Też kupiłam nasiona motylka, ale nie bardzo wiem jak on się sprawuje po siewie: czy lepiej siać kupkami i wysadzać kupkami, czy lepiej tak jak Ty pojedynczo. Lobelia mi nie wzeszła...... Buuuu.... A Twoja pięknie się prezentuje! Tfu tfu, przez lewe ramię, żeby nie zauroczyć! Odpowiedz Link
szadoka Re: Przedszkolaki 18.03.14, 14:02 No ładne dzieciaki :), Gdzie Ty to wszystko poutykasz? Ja nie mam miejsca na choćby jedną paletke... Odpowiedz Link
asta6265 Re: Przedszkolaki 18.03.14, 15:52 Edzia z tym motylkiem to zależy gdzie o chcesz. Bo jeśli na rabatę do gruntu, to w kupie siła i pięknie się prezentują jak jest ich dużo, nie pojedyńczo. Ja właśnie przepikowałam do docelowej donicy, bo chcę uzyskać zwisy:) jako zwisające też pięknie się prezentują. Ostatnie zdjęcie lub te w korytkach. www.floraforum.eu/floraforum/index.php?topic=18967.30 Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Przedszkolaki 18.03.14, 17:09 Zazdraszczam miejsca na przedszkole. Ja wysiewam aksamitki do gruntu, jeszcze chwilę muszą poczekać. Nawet w ubiegłe suche lato radziły sobie dobrze. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Przedszkolaki 18.03.14, 18:43 Asta, szacun, piękne przedszkole:)) Do mnie już wjechały stare drzwi z szopki i służą za parapet. Jak się chce, to wszystko można;P Odpowiedz Link
asta6265 Re: Przedszkolaki 18.03.14, 19:29 Pewnie, że można. Ja wczoraj do okna dostawiłam deskę do prasowania. W końcu kupa prasowania nie zając, nie ucieknie, do maja może poczekać:) Odpowiedz Link
andziaos Re: Przedszkolaki 22.03.14, 01:14 domowe przedszkole:) www.youtube.com/watch?v=Mv1z7KSu72M :) Odpowiedz Link