basia-33 Re: ooo AIDKA...:) 17.11.04, 23:21 gdzies pewnie jest....tylko sie ukrywa....a moze teraz jesd AKA:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: ooo AIDKA...:) 17.11.04, 23:38 Kurvva niech ta aidka samobója wreszcie strzeli,bedzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: ooo AIDKA...:) 17.11.04, 23:46 Rzeźnia, nie zapędzaj się! rozumiem frustrację, bo i mnie już ch.. strzela jak widzę podobne wątki, ale co zrobić? można jedynie nie przyczyniać się do ich podbijania.. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_widz Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 11:34 rzeznia_nr_5 napisał: > Kurvva niech ta aidka samobója wreszcie strzeli,bedzie spokój. Czytając twe posty w rodzaju "dupa Jaś"pod postami ludzi,ktorzy przyszli tu zasięgnąc rady czy opowiedzieć o sobie sądziłem,że jesteś tylko bezmyślnym chamem.Teraz widzę,że jesteś chamem,niebezpiecznym psychopatycznym pełnym okrucieństwa,pozbawionym najlepszych z ludzkich uczuc.To przynajmniej wynika z Twych postów.Pani Aida szczególnie Ci się nie podobała,bo była jedyną,która miała odwagę powiedzieć,że to co robisz jest złem.A wiem z krotkiej,wymuszonej wręcz przeze mnie wymiany maili,że nie było P.Aidce łatwo probować bronić innych i siebie przed atakami w twoim stylu.Sama tłumaczyła czemu tu przyszła.Dlatego ją zauważyłem,dlatego się zachwyciłem,dlatego się odezwałem pierwszy raz od dawna tutaj,by wyrazić pogląd wielu osób,ktore siedzą cicho albo uciekają,gdy widzą cos takiego jak ty.Mam podstawy i dowody by tak twierdzić oraz podstawy,by być tylko widzem.A i to też nie bo patrzenie jak twoje okrucieństwo jest tolerowane odbiera resztki wiary w człowieka. widz Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_widz Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 11:08 basia-33 napisała: > gdzies pewnie jest....tylko sie ukrywa....a moze teraz jesd AKA:):):) Weszłaś Pani na to forum pytając kto to jest P.Aidka.Pamiętam to,bo niedawno to było.Prawdopodobnie chciałas podtrzymać niemądre rozprawy na temat Pani Aidy,czemu,to trudno ustalić. Ale plany Ci pokrzyzowano.Otrzymałas w odpowiedzi pozytywne opinie na temat Pani Aidy.Nie spodobalo Ci się to,bo są jakies powody dla których chcialaś kontynuacji obsypywania Pani Aidy obelżywymi kłamstwami za jej plecami.Więc teraz,z osoby,ktora nic podobno nie wiedziała o P.Aidzie,stajesz się znawczynią sprawy.Wiesz,że Ona tu jest i nosi nick Aka. Czemu kłamiesz?Co zrobiła Ci ta kobieta?Czemu ciągniesz Jej sprawę, skoro dawno ustąpiła pola i odeszła? widz Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 15:54 niedawno sam byłeś autorem watku o niej, mimo , że jej już na Forum nie było...tak przynajmniej twierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 17:45 Tryskajaca inteligentnym humorem Basiu, Moge Cie z cala pewnoscia poinformowac, ze Aidki tu nie ma. Nie "strzelila samoboja", jak to - jak zwykle grzecznie (to dla Pana ooooo) powiedzial pan - z kolei tryskajacy sama ogromna inteligencja, moze nawet na poziomie pani Dody- rzeznia. Jezeli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia a po prostu chcialas zwrocic na siebie uwage, to nie rob tego kosztem innego czlowieka, bo nie swiadczy to o Tobie najlepiej. Ku radosci pewnych osob Aidka nie pisze juz tutaj, nie bywa, nie chce nawet slyszec o tym forum. moje gratulacje drodzy panstwo. mozecie byc z siebie dumni. n. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_widz Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 11:13 nevada_blue napisała: > litości! > gdzie? > Zastanów się Panienko nad własnymi słowami.Wynika z nich,że boisz się P.Aidy. Czemu,co Ci zrobiła,po co reagujesz na ewidentne prowokacje,które wynikają z chęci rozwalania forum posługując się przy tym Panią Aidą.Wiem,że jestes kaprysnym dzieckiem na co wskazują Twoje posty,ale czy aż tak małym dzieckiem, by nie widzieć tego, co oczywiste? widz Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: ooo AIDKA...:) 18.11.04, 13:27 nie boję się Pani Aidki, współczuję jej mój post był wyrazem frustracji, bo i ja pamiętam jak Basia pytała kto to jest Aidka, a teraz produkuje bezsensowny wątek, mogący być pożywką dla hien forumowych, a tego mam już serdecznie dość a swoje opinie na mój temat i interpretacje moich postów - co Ci zresztą kiepsko wychodzi - proszę zosław łaskawie dla siebie ciągle jeszcze pozdrawiam, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś