oskar53 03.03.06, 19:34 Spotkałem się dzisiaj z Miriam i jestem zakochany! Miriam chcę być juz zawsze z Tobą! Na dobre i na złe! Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 19:54 symulant. > Zakochałem się! prawdziwy depresyjny sie nie zakochuje. zachamowanie uczuciowe trzyma go w garsci. > :) prawdziwy depresyjny sie nie usmiecha, jest ponury. > Miriam chcę być juz zawsze z Tobą! prawdziwy depresyjny niczego nie chce. > Na dobre i na złe! prawdziwy depresyjny nie przewiduje dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 19:57 wybierając miłość wybrałeś mskaiq Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:01 oglądaliście reklame samochodu? dwoch facetow jedzie samochodem i widza samochod zepsuty na drodze i blondyna stoi przy nim z nadzieja wyczekujac pomocy. facet sie zatrzymuje lecz nagle przyspiesza i mowi do kumpla : to pulapka, toyota nigdy sie nie psuje. blondyna zdziera MASKe i pokazuje prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:03 euforyk napisał: > nigdy sie nie psuje. blondyna zdziera MASKe i pokazuje prawdziwe oblicze. Euforyk, gdyby nie dzisiejsze spotkanie z Oskarem, to za powyższy tekst zakochałabym się w Tobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:39 zazdrość Cię bierze Euforyku, czas już by Ci było smycz założyć, oj czas! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 21:05 czas to mnie wreszcie do roboty wykopać a Ciebie ożenić . Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 21:23 może daloby się znaleźć jakąś radę na ten maly felerek:) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:01 oskar53 napisał: > Spotkałem się dzisiaj z Miriam i jestem zakochany! > Miriam chcę być juz zawsze z Tobą! Na dobre i na złe! > Cmok! Jezuuu, Oskar, aż tak??? No widziałam, że Ci się podobam, ale do tego stopnia!!! To nie przypadek że się tak na forum sfazowaliśmy, kurczę, w realu jeszcze lepiej było! Ale mi słodko teraz hurra!!!!! Cmooook! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:03 super, teraz będzieci zyć długo i szczęśliwie i wypniecie się na znajomych z depresji. To sie nazywa wdzięczność.... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:04 Nie wypniemy się bo to tu się poznaliśmy :-) tego się nie zapomina! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:06 jeszcze lepiej: będziecie swiecic po biednych depresyjnych oczach swoim szczęściem. sadyści. :)))) a tak w ogóle to się cieszę że się cieszycie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:01 No nie, Ty chyba jednak sobie jaja robisz, to niemożliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 20:41 dlaczego niemożliwe? super!! nareszcie jakieś światełko w depresyjnym tunelu ja Wam udzielam forumowego błogosławieństwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:00 tarja30 napisała: > > a ja udziele wam slubu:)))))) To w jakimś wymyślnym obrządku chyba? ;-) My z obrządków spełniliśy dzisiaj: rytualne utopienie w Odrze marchewek! Uprzednio wypowiedzieliśmy nad nimi przekleństwo, a zatem utopiliśmy: depresję, nerwicę, fobie, cyklotymię, agresję, bezsenność i co tam jeszcze do głowy nam przyszło. Tylko że moja marchewka wcale się nie utopiła, popłynęła z Odrą do morza, buu. Ale obrządek spełniony! Odpowiedz Link Zgłoś
chee Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:27 miriam11 napisała: > My z obrządków spełniliśy dzisiaj: rytualne utopienie w Odrze marchewek! > Uprzednio wypowiedzieliśmy nad nimi przekleństwo, a zatem utopiliśmy: depresję, > nerwicę, fobie, cyklotymię, agresję, bezsenność i co tam jeszcze do głowy nam > przyszło. Tylko że moja marchewka wcale się nie utopiła, popłynęła z Odrą do > morza, buu. Ale obrządek spełniony! niech was cholera teraz wszystkie te marchewki płyną do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 07:32 chee napisała: > niech was cholera > teraz wszystkie te marchewki płyną do mnie > Nie wszystkie, tylko jedna!Ta Oskara się utopiła od razu! Po drodze rozmięknie i kaczki ją zjedzą, nie dopłynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:02 Brawo Oskar, masz swietny gust! Miriam jest sliczna, wiem cos o tym... szykuje sie chyba pierwsze forumowe malzenstwo to chyba zaprosicie nas na slub, przy okazji bedzie postulowany tu niegdys zlot depresantow. Miriam, a Oskar nadaje sie na meza? pierwsze wrazenie poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:11 Oj Tris, ale się rozpędziłaś ;-) Pierwsze wrażenie super, a dalej zobaczymy :-))))) Ale tak samo jak ja lubi szpinak a to już coś! W ogóle to jakoś mi dołek mija, ten co mnie od wczoraj trzymał, ciekawe dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:15 Ja też się zakochałem-halo jestem tu;ddd Lucyna zamawiam u Ciebie ślub z Tarją;p Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 21:07 ale Tarja nie jest wolna, chyba że ja coś pomyliłam? zresztą ja nie udzielam ślubu tylko błogoslawieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:25 wcale sie nie rozpedzilam, podpowiedziala mi to intuicja a jesli pierwsze wrazenie super, to juz jestem calkiem spokojna no i jeszcze ten szpinak! dwie osoby lubiace warzywo-traume prawie kazdego dziecinstwa...no przeciez ze swieca szukac tak niesamowicie dobranej pary! Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:27 a czy wszystko "wiesz o miriam"? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 22:19 uhu_an napisała: > a czy wszystko "wiesz o miriam"? ;o) Jak coś złego, to wcale nie chcę wiedzieć! A o Was nie zapomnimy, będą przyjeżdżać forumowe ciotki i wujkowie i zajmować się dziećmi, a my będziemy szaleć po nocnym Wrocławiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 22:50 "wszystko o Miriam"- ogladałeś? na TVNie kiedys bylo. nie che niczego sugerowac, ale tak mi sie skojarzylo. hehe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:18 oskar53 napisał: > A o Was nie zapomnimy, będą przyjeżdżać forumowe ciotki i wujkowie i zajmować > się dziećmi, a my będziemy szaleć po nocnym Wrocławiu ;) zglaszam sie do opieki nad dziecmi pod warunkiem, ze chlopczyk bedzie sie nazywal Suchyxxx, a dziewczynka Aidka > Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 07:51 tristezza napisała: > zglaszam sie do opieki nad dziecmi pod warunkiem, ze chlopczyk bedzie sie > nazywal Suchyxxx, a dziewczynka Aidka E tam Tris, dzieciom wpakujemy do dzioba Stilnox albo insze Imovane, a Ty pójdziesz szaleć z nami :-) Co do imion protestuję!!!! Dla chłopczyka proponuję imię Zoloft, dla dziewczynki - Asentra :-) Ale to jeszcze przyszły tatuś musi się wypowiedzieć, co, Oskarku? Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 13:40 Moj Boże, i znowu muszę Ci powiedzieć, że jesteś genialna! Będzie Zoloft i Asentra :) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 14:16 Jezus Maria na pomoc!!! oboje maja slabosc do szpinaku i sertraliny... dobraliscie sie jak w korcu maku! w wypadku piecioraczkow macie jeszcze do dyspozycji: Luxeta Stimuloton Sertahexal Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 14:45 Chłopcy dostaną imiona Stimuloton i Prozac. Jest jeszcze Velafax i dla dziewczynki Trittico ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:10 oskar53 napisał: > Chłopcy dostaną imiona Stimuloton i Prozac. Jest jeszcze Velafax i dla > dziewczynki Trittico ;) No nie kochanie, tylko nie Trittico! To zupełnie jak Isaura, nie zgadzam się! Może być Promazyna? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:13 A Stimuloton to jakas chyba wegierska podroba! O ilez dumniej brzmi skandynawski(dunski) Sertahexal... Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 21:45 Ależ oczywiście kochanie! Promazynka jest najlepsza jak do tej pory! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:15 tristezza napisała: > Jezus Maria na pomoc!!! > > oboje maja slabosc do szpinaku i sertraliny... > dobraliscie sie jak w korcu maku! > Hmm Tris, jakby to powiedzieć... nie tylko do tych dwóch rzeczy mamy słabość ;-) Mój mail histeryczny o Ciebie niekatualny, dzwonił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:18 no i chwalic Boga :-) a Stimulotona kolysac do snu nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:20 tristezza napisała: > no i chwalic Boga :-) > > a Stimulotona kolysac do snu nie bede! Dyć mówiłam, że dasz mu Stilnox i pójdziesz z nami w miasto ;-) Biedne dzieci, będą mieć takich potłuczonych rodziców! Ale ja się cieszę! Będą bardziej wrażliwe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:21 a dlaczego nie chcecie Suchyxxx? takie ladne imie... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 15:25 tristezza napisała: > a dlaczego nie chcecie Suchyxxx? takie ladne imie... Ja się nie zgadzam! Nie wiem co Oskar na to.... ale właśnie doszliśmy do porozumienia co do zielonych oliwek, oboje lubimy! Oskar, chcesz dać synowi na imię Suchyxxx? Ja wiem, że jesteś w pracy, ale się może wypowiedz, bo nie będę za dwoje gadała! Ja się na Suchegoxxx nie zgadzam, jak będzie gruby to takie imię jest bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 00:51 miriam11 napisała: > tristezza napisała: > > > a dlaczego nie chcecie Suchyxxx? takie ladne imie... > > Ja się nie zgadzam! Nie wiem co Oskar na to.... ale właśnie doszliśmy do > porozumienia co do zielonych oliwek, oboje lubimy! > Oskar, chcesz dać synowi na imię Suchyxxx? Ja wiem, że jesteś w pracy, ale się > może wypowiedz, bo nie będę za dwoje gadała! Ja się na Suchegoxxx nie zgadzam, > jak będzie gruby to takie imię jest bez sensu! Nie nie nie, będzie miał na imię Zoloft! I nie będzie gruby, nie strasz mnie nawet... Jak będzie się tuczyć, to mu wrzucimy Prozac do jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 07:45 oskar53 napisał: > Nie nie nie, będzie miał na imię Zoloft! > I nie będzie gruby, nie strasz mnie nawet... > Jak będzie się tuczyć, to mu wrzucimy Prozac do jedzenia ;) A on oczywiście, jako dziecko nietypowych rodziców, zareaguje nietypowo i utuczy się jeszcze bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 16:23 Biedne to Wasze dziecię będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 16:24 dance_macabre napisał: > Biedne to Wasze dziecię będzie :) Dlaczego? Przynajmniej nie będzie się nudzić :-) A to mamusia wpadnie w hipomanię, a to tatuś dostanie doła, no wesoło będzie :-) I będzie miało wybitnie interesujących rodziców :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 16:28 A jak przejmie genetycznie wszystkie cuda od mamusi i tatusia to potem będzie miał nauczanie indywidualne w szkole ze mną- ostoją spokoju i zrozumienia dla zwichniętych dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 16:33 dance_macabre napisał: > A jak przejmie genetycznie wszystkie cuda od mamusi i tatusia to potem będzie > miał nauczanie indywidualne w szkole ze mną- ostoją spokoju i zrozumienia dla > zwichniętych dzieci :) Nic nie przejmie, bo będzie od małego żywiony wyłącznie marchewką. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:35 Ślub odbedzie sie u mnie nad Sanem wiec zbierajcie kase na podróż:P Tu tez marchewki utopimy Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 21:51 Ha! Napisza o Was w "Gazecie Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:19 No tak...Czyli to już koniec z nami Miriam? Buuuu Idę się utopić w Wiśle:) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:22 Tak, tak... Teraz bedzie odpowiadac na Twoje posty dopiero po trzech dniach. Takie zycie, stary! Mozemy sie umowic i zrobic flakon. Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:27 No wiesz...przecież jaja sobie robię:) Szkoda, że mnie tu wcześniej nie było, ale Matrix mnie wciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Zakochałem się! :) 03.03.06, 23:31 Ladne rzeczy. A juz bylem gotow sie przejac. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 03:09 Daaaaawno TU nie zaglądałam. Ojej!!!!!!!! I proszę jak tu nie być optymistką. Brawo!!!! Brawo zakochani. Brawo Mask. Miłość to jest to. JEJ, ale się cieszę. :-))))))))))) Jak lubię na Was patrzeć Wy szczęśliwi :-))))) Rozmnażajcie się. W każdym (bo nie jednym) tego słowa znaczeniu. Kończę, bo pęknę od tego patosu. A to tak zwyczajnie: oni dwoje, miłość, marchewka ;-) wielkie cmoki od Żyrafy JEJ. Dla reszty depre też. Cmoki. Liczę na rozmnażanie. Wtedy reszty będzie mniej... ...mniej ....mniej ...mniej ...całkiem malutko całkiem wcale ojej...każdy może czasem mieć gorszy humor ale depresyjnych - całkiem wcale ...mniej Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 09:38 uhu_an to był film "wszystko o Ewie" zresztą zajebisty, główna bohaterka miała kilkanaście osobowości... Myślisz, że Miriam to też tego ten troszke? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 04.03.06, 09:48 emjott napisała: > uhu_an to był film "wszystko o Ewie" zresztą zajebisty, główna bohaterka miała > kilkanaście osobowości... > Myślisz, że Miriam to też tego ten troszke? To chodziło o ten idiotyczny reality show "wszystko o Miriam" iluś tam napalonych gości rywalizowało o względy pięknej Miriam, a na końcu zwycięzca dowiedział się że Miriam to transwestyta. I wypraszam sobie, ja mam tylko dwie osobowości :-) I zupełnie nie jestem transwestytą. Cholera, chyba będę musiała zmienić nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Zakochałem się! :) 05.03.06, 17:01 tobie dobrze -ja uważam,że nie jestem człowiekiem, (ani zwierzęciem) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: dziwna miłość 05.03.06, 17:05 na szczęście prochem też nie, o poziom wyżej -tabletki produkowane są przez roboty przemysłowe LEKARZU DZIĘKUJĘ CI ZA CAŁE MOJE SZCZĘŚCIE ! -i zapewzniam (odwdzięcze się) za skierowanie też Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: poslubię się 05.03.06, 18:07 Najswietszej Maryi Pannie - to nie bluznierstwo ( i nie wyklucza normalnego małżeństwa też) Wtedy zły symulator zamieni w Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: poslubię się 05.03.06, 18:09 dance _macabre napisała < wiesz...przecież jaja sobie robię:) Szkoda, że mnie tu wcześniej nie było, ale Matrix mnie wciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 00:08 błagam, trzymajcie kciuki, bo ja też się zaczynam zakochiwać i bardzo, bardzo się boję.... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 08:13 anjakarenina napisała: > błagam, trzymajcie kciuki, bo ja też się zaczynam zakochiwać i bardzo, bardzo > się boję.... Ja bede trzymac, zeby szczesliwie sie wszystko ulozylo! Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 10:27 To ja też, żeby zgodnie było...Prosimy zatem o info, jak się sytuacja rozwija :) Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 12:13 oskar53 napisał: > To ja też, żeby zgodnie było...Prosimy zatem o info, jak się sytuacja rozwija : > ) miriam11 napisała: >Ja bede trzymac, zeby szczesliwie sie wszystko ulozylo! No i jak tu nie lubić tego forum!!?? :) na razie mi się poziom serotoniny podniósł:) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 18:21 oskar53 napisał: > To ja też, żeby zgodnie było...Prosimy zatem o info, jak się sytuacja rozwija : > ) No proszę, jaki mi się zgodliwy chłop trafił :-) Oskarku, a Ty już zawsze tak się będziesz tak ze mną zgadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 20:15 miriam11 napisała: > oskar53 napisał: > > > To ja też, żeby zgodnie było...Prosimy zatem o info, jak się sytuacja roz > wija : > > ) > > No proszę, jaki mi się zgodliwy chłop trafił :-) Oskarku, a Ty już zawsze tak > się będziesz tak ze mną zgadzać? Skarbie, w żadnym razie zawsze...mówiłem przecież, że jestem despotą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 21:20 oskar53 napisał: > > No proszę, jaki mi się zgodliwy chłop trafił :-) Oskarku, a Ty już zawsze > tak > > się będziesz tak ze mną zgadzać? > > Skarbie, w żadnym razie zawsze...mówiłem przecież, że jestem despotą? ;) Nie mówiłeś... i w dodatku łagodnie wyglądasz! Czy coś przede mną słonko ukrywasz?! PS. Lubię pizzę, wiesz? Tylko się potem nie czepiaj że gruba jestem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 22:13 Ja tez lubię, ale zapomniałem Cię uprzedzić, że pizza musi byc papryki i żadnych ryb! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zakochałem się! :) 08.03.06, 07:50 oskar53 napisał: > Ja tez lubię, ale zapomniałem Cię uprzedzić, że pizza musi byc papryki i > żadnych ryb! > Ryb nie będzie, bo tez nie lubię, a paprykę możesz wydłubać i podrzucić na moją połowę :-) Poza tym to przecież Ty będziesz tę pizzę zamawiać :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Zakochałem się! :) 07.03.06, 12:55 Gratuluje Wam !!! Wiem jak ciężko sie odnależć w tak wielkim świecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Zakochałem się! :) 08.03.06, 19:58 Niee, nie wierzę ;) Cudownie!! Wy tak na serio, serio..? Powiedzcie, że ten wątek to nie jest żadna prowokacja-misyfikacja.. Jeśli na serio: to wszystkiego naj-naj!! i sto lat!! Odpowiedz Link Zgłoś