zdesperowana2 19.06.03, 05:39 Moja lekarka podpowiedziala mi ze wlasciwie to ja nie mam depresji tylko brak adrenaliny (chyba?) Czy ktos slyszal o tabletkach ktore dostarczaja adrenaliny? dziwne? ale moze cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czteryzeiro Re: adrenalina 19.06.03, 12:39 nie słyszałem o tabletkach adrenaliny,ale o zastrzykach z adrenaliny np: w serce jak chcesz adrenaliny to zjedź rowerem z jakiejś dużej górki Odpowiedz Link Zgłoś
midm Re: adrenalina 19.06.03, 14:48 Ja mysle, ze powiedziala to raczej tak bardziej w przenosni. (I zjechanie z gorki na rowerze to tez nie zupelnie to.) Zajmij sie czyms ciekawym, wciagajacym do szpiku kosci, nawet moze nieco ryzykownym i klopoty sie skoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: adrenalina 19.06.03, 21:10 zdesperowana2 napisała: > Moja lekarka podpowiedziala mi ze wlasciwie to ja nie mam depresji tylko brak > adrenaliny (chyba?) Czy ktos slyszal o tabletkach ktore dostarczaja > adrenaliny? dziwne? ale moze cos w tym jest A jak ona to swierdzila? Czy robila badania na poziom serotoniny w mozgu? Czy robila test na depresje czy jest to lekarka rodzinna czy psychiatra czy psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: adrenalina 19.06.03, 21:15 A jest cos takiego jak badanie poziomu serotoniny w mózgu ? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: adrenalina 19.06.03, 22:37 dr_zombie napisał: > A jest cos takiego jak badanie poziomu serotoniny w mózgu ? Pewnie,że nie ma.Autorko Ty z tą adrenalina zrozumiałaś tak dosłownie? Odpowiedz Link Zgłoś