depressantka 05.12.08, 19:10 milosc jest dla wybranych albo pieknych idiotów/idiotek... :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: phi 05.12.08, 23:56 to jeszcze nie uzbierałaś na ten bilet? może zrzutę trzeba zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: phi 06.12.08, 22:57 Milosc jest dla wszystkich, nigdy nie boli. Kiedy sie konczy zwiazek, wtedy pojawia sie wiele bolu bo pojawia sie zal za straconym zwiazkiem, zal nad soba. Zal przynosi bardzo wiele bolu i stany depresyjne. Bol zwiazany z miloscia nie zawdziesz milosci a zalowi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 do Maska 06.12.08, 23:09 Przepraszam, ja w technicznej sprawie: Czy Ty masz taki klawisz w komputerze: "Serdeczne pozdrowienia"? Na dodatek ten klawisz sam się chyba wciska przed wysłaniem posta. Żyra Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: do Maska 07.12.08, 09:58 nie. on ma taka sygnaturke :) tylko dwie kreseczki unicestwia przed wyslaniem... skad wiem? ja Kasandra... Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziejna.live Re: phi 07.12.08, 19:16 depressantka napisała: > milosc jest dla wybranych albo pieknych idiotów/idiotek... > :| Poczekaj na wiosnę, być może i Ty zaliczysz się do tych idiotek. Ale wiem jedno, Twoja depresja i niechęć do życia wynika z braku chłopa! Odpowiedz Link Zgłoś
depressantka Re: phi 12.02.09, 23:10 beznadziejna.live napisała: > depressantka napisała: > > > milosc jest dla wybranych albo pieknych idiotów/idiotek... > > :| > > Poczekaj na wiosnę, być może i Ty zaliczysz się do tych idiotek. Ale wiem jedno > , > Twoja depresja i niechęć do życia wynika z braku chłopa! a ja jestem zielonym pomidorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_niedzisiejsza Re: phi 13.02.09, 11:30 Posłuchaj Maseka, miłośc nie boli, kó... ile razy będąc w zakochaniu szalałam z zazdrości, ryczałam z powodu głupich kłótni, albo przypadkowych przykrości, może ta odwzajemniona nie boli aż tak, ale jak jedno kocha to nikt mi kurna nie wmówi, że nie boli. I nie pieprz już masek tych komunałów bo mi się znowu ciśnienie podnosi. jak dostanę udaru to Cię normalnie pozwę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad A w ogóle istnieje? 14.02.09, 17:18 Bo mi się wydaje, że to fakt filmowo-literacki. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: phi 15.02.09, 02:19 Gabi_niedzisiejsza napisala >Posłuchaj Maseka, miłośc nie boli, kó... ile razy będąc w >zakochaniu szalałam z zazdrości, ryczałam z powodu głupich kłótni, >albo przypadkowych przykrości, może ta odwzajemniona nie boli aż >tak, ale jak jedno kocha to nikt mi kurna nie wmówi, że nie boli. I >nie pieprz już masek tych komunałów bo mi się znowu ciśnienie >podnosi. jak dostanę udaru to Cię normalnie pozwę. Zazdrosc nie jest miloscia Gabi. Przeczytaj definicje zazdrosci. pl.wikipedia.org/wiki/Zazdro%C5%9B%C4%87 Jesli chodzi o placz, bol to zwykle zwiazana jes z zalem ale zal to nie jest milosc rowniez. Wrzuc w wyszukiwarke i przeczytaj sobie czym jest milosc i czym jest zal. To podstawowe pojecia ktorych rozumienie jest na wage pozbycia sie depresji. Milosc nie wywoluje agresji, jest pieknem tego swiata, ktorego wiekszosc ludzi nie potrafi bronic, zamieniajac ja na zlosc, zal, nienawisc czy zazdrosc. Ty z tego co piszesz zamienilas ja na negatywne emocje. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
canoine Re: phi 17.02.09, 00:23 miłość w roli tratwy ratunkowej wydaje mi się być dalece przereklamowana.. Odpowiedz Link Zgłoś