jutta_t Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 06.02.14, 02:37 Aktorka Katarzyna Maciąg: "Byłam w Izraelu, gdzie kręciliśmy część zdjęć do filmu 'Facet (nie)potrzebny od zaraz'. Wcześniej odwiedziłam ten kraj prywatnie. Zwiedzałam Tel Awiw i Jerozolimę. Izrael jest niesamowitym miejscem. Bardzo egzotycznym, przedziwnym. Cały czas czuje się tam gorączkę. Na pewno chciałabym tam jeszcze wrócić". Czytaj więcej na film.interia.pl/tylko-u-nas/wywiady/news/poswiecam-sie-pielegnowaniu-milosci,1988737,3764?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link
seremine Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 26.02.14, 16:20 Film "Galerianki" Katarzyny Rosłaniec nagrodzony Złotymi Lwami 2009 za najlepszy debiut reżyserski na Festiwalu Filmowym w Gdyni zebrał pochlebne i mniej pochlebne recenzje. Warto jednak docenić ten film za zmierzenie się z trudnym tematem młodocianej prostytucji odbywającej się dosłownie na naszych oczach. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 27.02.14, 22:38 Wkrótce w naszych kinach "Kamienie na szaniec". Zobacz, jak prezentują się młodzi aktorzy grający w tym filmie. Rudy. Zośka. Alek. Bohaterowie Szarych Szeregów. "Kamienie na szaniec" to opowieść o młodości, miłości i przyjaźni. O bohaterstwie, które ma wielką cenę i o walce, która stała się legendą. W filmie gra grupa młodych utalentowanych aktorów: Tomasz Ziętek, Kamil Szeptycki, Marcel Sabat czy Magdalena Koleśnik. Odpowiedz Link
black_jotka Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 02.04.14, 13:33 Z Netu.. Powiedzmy sobie szczerze, że od wielu, wielu lat nie ma dobrych polskich filmów. Jeżeli nie pokręcone albo nieszczere i wydumane, to najzwyczajniej pretensjonalne. Odpowiedz Link
nefretete993 Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 11.05.14, 03:44 Demony wojny według Goi - dramat wojenny Polska 1998; reż. Władysław Pasikowski; wyst. Bogusław Linda, Tadeusz Huk, Olaf Lubaszenko, Mirosław Baka (120 min) Major Keller, dowodzący polskim oddziałem w Bośni, podejmuję akcję sprzeczną z regulaminem i ma zostać odesłany do Polski. Jego oddział wyrusza na pomoc pilotowi śmigłowca, który został zestrzelony. Polscy żołnierze przedstawieni są tu - chyba niezasłużenie - jako przypadkowa zbieranina mało zdolnych i bardzo źle przygotowanych ludków, ale chyba nie to jest tu najważniejsze. Bo mimo wszystkich mielizn, TO SIĘ DAJE OGLĄDAĆ! ALE NIE TRZEBA. Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 11.04.16, 04:37 m.youtube.com/watch?v=bf3-Pp88IP4;;bf3-Pp88IP4;;https://i.ytimg.com/vi/bf3-Pp88IP4/default.jpg;;Stalin 1992 lektor pl Odpowiedz Link
nefretete993 Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 12.04.16, 01:02 m.youtube.com/watch?v=42KG88x1T-AKolekcjoner Odpowiedz Link
smieszka-on-line Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 14.10.17, 17:13 Wiele jest ich Odpowiedz Link
mala200333 Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 28.02.19, 22:36 Zimna wojne widzieliscie? Odpowiedz Link
black_jotka Re: ŚWIETNY FILM OSTATNIO WIDZIAŁA(E}M 2 23.05.22, 17:24 Nie do kina a do Netu! Odpowiedz Link