jutta_t Re: ....ha,....ha.... 02.12.19, 17:47 Szymonie,czy to prawda,ze Odessa to miasto międzynarodowe? -Oczywiście,ze tak! Tam mieszka dużo Żydów różnej narodowości... Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 05.12.19, 19:19 Jak nazywa się żona św. Mikołaja? Merry Christmas Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 05.12.19, 19:23 Przychodzi facet do szpitala i mówi: - Chciałbym, żeby mnie wykastrowano. - Wykastrowano? Jest pan pewny? - Tak, jestem pewny. Na drugi dzień odbył się zabieg, wszystko poszło dobrze. Lekarz będąc ciekawy przyczyny, z jakiej pacjent chciał się wykastrować, pyta: - Dlaczego chciał się pan wykastrować? - Wie pan, moja narzeczona jest ortodoksyjną żydówką i powiedziała, że jak tego nie zrobię, to nie wyjdzie za mnie. - To może pan się chciał obrzezać? - A co ja powiedziałem? Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 09.07.21, 16:22 z skończonej klasy... wyborca Gość Wysłany: Dzisiaj 10:45 Z nieskażonym myślą czołem lider PiS wchodzi na stołek spojrzeć Donaldowi w oczy... Zadrżał, zbladł i... wnet zeskoczył! Odpowiedz Link
seremine Re: ....ha,....ha.... 25.07.21, 17:00 Babcia Kasia pakuje policjanta we flage Unii… Odpowiedz Link