marta_st1 24.01.08, 10:25 Czy któraś z Was ma ten wózek? Jak się sprawuje? Jak się jeździ nim po dziurach i ogólnie proszę o wady i zalety. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Wózek CONECO V-3. 24.01.08, 10:31 Było juz o nim,poszukaj w wyszukiwarce. Opinie ma na "nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkatoucan Re: Wózek CONECO V-3. 25.01.08, 10:43 kiedy szukałam wózka - Coneco V3 bardzo mi się podobał do momentu kiedy zobaczyłam go w sklepie. Beznadziejne materiały, cały "latał" gondola po zamontowniu chwiała się to w przód to w tył - ja do ekspedientki że jest źle zaczepiona a ona do mnie że te wóżki takie są bo czego można chceć za 1000 zł? No i gwarancję mają na rok - to też o czymś świadczy - wszystkie dobre wózki maj,ą 2 lata. Ja się nie zdecydowałam, myślę że znajdziesz w niewiele wyższej cenie a solidne. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Wózek CONECO V-3. 25.01.08, 11:53 tez uważam że "nie" lepiej kupic sprawdzonego i mającego dobre opinie Mikado Oxforda albo cos w tym stylu. Cena podobna a jakość bardzo dobra. Może nie wygląda tak nowocześniej jak V3 ale cóż - V3 tylko WYGLĄDA... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st1 Re: Wózek CONECO V-3. 25.01.08, 12:30 Kurcze, ale te Mikado mi się nie widzą :/ Już wolałabym Implasta ale ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Wózek CONECO V-3. 25.01.08, 12:46 ja miałam i szczerze nie polecam. Wrzuć nazwę w wyszukiwarkę to znajdziesz moje wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
elaa39 Re: Wózek CONECO V-3. 27.01.08, 18:42 Niech was święci strzegą przed tym koszmarem. Mam ten wózek od czerwca 2007 i teraz 3 raz oddaje go do reklamacji. Po raz trzeci odpadło tylne koło oczywiście podczas jazdy w mieście synek omal nie wypadł a producenta to nic nie obchodzi i o zwrocie pieniążków ani wymianie wózka nie chce wcale rozmawiać a chyba jeśli psuje się ciągle to samo to można mówić o wadzie. Owszem naprawiają te cholerne osie metalowe na których są umieszczone koła ale co z tego jak co dwa miesiące osie znowu się wyrabiają a o to że ja boję się wozić dziecko w tym wózku to nikogo nie obchodzi. Rada jak będziesz kupowała wózek dokładnie czytaj gwarancję. Najlepiej żeby pisało za którą relkamacją zwracają koszty zakupu lub wymieniają sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
sveva13 Re: Wózek CONECO V-3. 12.02.08, 22:05 Niestety też byłam posiadaczką V3 , i faktycznie zgubiłam koło .Ośka się przetarła.Z reklamacją nie było problemu, wszystko sprawnie załatwione.Ale wózka nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś