Dodaj do ulubionych

czy to mozliwe

IP: *.globalnet.hr 20.02.04, 08:34
ze jest apartament z klimatyzacja 4 osobowy tylko 39 EUR
www.croholiday.net/pl/sanja
Obserwuj wątek
    • Gość: ps Re: czy to mozliwe IP: *.netia.piekary.net 20.02.04, 10:04
      "Wszystko jest możliwe na tym najlepszym ze światów", jak twierdzi klasyk. A
      tak na poważnie, to zwróć uwagę, że w spisie składników, które otrzymujesz za
      tę cenę, dyskretnie przemilczano kwestię klimatyzacji, co pozwala domniemywać,
      że będzie ona płatna dodatkowo. O szczegóły pytaj przed zawarciem umowy, a
      jeśli usłyszysz, że klimatyzacja w cenie jest, to każ to wyraźnie w umowie
      zapisać.
      Miłych wakacji!
    • Gość: XXL Nie to niemożliwe...... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 20.02.04, 10:15
      ....takich drogich apartamentów nie ma.

Popytaj sąsiadów, zdrowo przesadziłaś.....
    • ala666 Re: czy to mozliwe 20.02.04, 12:01
      Jest to możliwe, zgodnie z ofertą do plaży jest dość daleko 600m a może liczyli
      je w linni prostej i trzeba dodać jeszcze około 200m. Ja znalazłam apartament
      w Mimice 15m od plaży dla 4 osób za 25 Euro w czerwcu z tym że bez klimatyzacji
      i też się zastanawiam czy to możliwe.
      • chaladia Gdzie szukałaś? 20.02.04, 13:31
        Ja szukam apartamentu w Basce na Krku i ceny tam są jakieś wyższe, ale może
        trafiam na takie agencje... ciekawe, czy oni miewaja takie coś, jak last
        minute, bo w dzisiejszych czasach trudno zaplanować urlop z dokładnością do
        dnia na pół roku naprzód.
        • ala666 Re: Gdzie szukałaś? 20.02.04, 18:29
          Przejrzałam chyba wszystkie możliwe strony w internecie z tym że mnie
          interesowała Dalmacja. Oferta o której pisałam była najtansza ale nie tylko
          dlatego ją wybrałam, analizując opis apartamentu (są zdjecia) nie była wcale
          gorsza od innych i dokładnie w tym rejonie co mnie interesuje. Kontaktowałam
          się z właścicielem i potwierdził autentyczność swojej oferty (a tak na 100% co
          jest prawdą to pewnie przekonam się na miejscu. Jeżeli chcesz więcej informacji
          podaj adres e-mila
        • Gość: bah7 Re: Czy Baśka może być tania?... IP: *.proterians.net.pl 20.02.04, 21:05
          Chorwacja jest malownicza, ale Baśka jest tylko jedna... ;-)

www.tz-baska.hr/galerijaen.html

www.hotelibaska.hr/images/big/600x400-Camp-Bucunluka1-beach.jpg

bah7
          • chaladia Baska Lepa! 20.02.04, 22:20
            Byliśmy w Basce w 1993 roku, gdy w Kninie jeszcze Serbowie stali i walili z
            haubic w most w Maslenicy. Turystów było "na lekarstwo", na Bunculuce ledwo
            parę samochodów z przyczepami, spotkałem kilku zaprzyjaźnieonych austriackich
            expatów znanych mi po kontraktach w Sudanie i Jemenie (jak ktoś przeżył
            prawdziwe wojny tam, to się nie będzie bał takiej zabawy w żołnierzyków...).
            My mieszkaliśmy w hotelu Rosulija, o 10 metrów od plaży, zaraz za Bunculuką,
            płacąc 50 DM za dzień. Przez jakiś czas byliśmy jedynymi gośmi, potem dojechały
            jeszcze dwie pary.
            • Gość: bah7 Re: Baška Lepa! IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 01:12
              Może znajdziesz jednak lepszy pomysł na tańsze zakwaterowanie w Bašce?...

Pozdrawiam

bah7
          • Gość: XXL Re: Czy Baśka może być tania?... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 20.02.04, 23:52
            Gość portalu: bah7 napisał(a):

> Chorwacja jest malownicza, ale Baśka jest tylko jedna... ;-)

Nieprawda !!!!
            Ta ładniejsza Baśka jest w Dalmacji ....
            :-)))
            www.baskavoda.hr/index_hr.htm
            • Gość: bah7 Re: Czy Baška może być tania?... IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 01:08
              Masz rację, Baški są dwie, ale osobiście zdecydowanie wolę odwiedzać
              tę "moją"...
              Już wkrótce... ;-)))

Oby do lata!

Pzdr.

bah7

• Gość: XXL Baśka miała fajny biust.... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 21.02.04, 02:16
                ... to ta trzecia.
                :-))

> Masz rację, Baški są dwie, ale osobiście zdecydowanie wolę odwiedzać
                > tę "moją"...

Bo nie znasz tej "mojej", pewnie byś zdanie zmienił...
                :-)
                • Gość: bah7 Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 13:48
                  Oj, nie wiem...

Ale bardzo współczuję, że _miała_...

Mimo wszystko chętnie obejrzę Jej Foto Album - z tamtego okresu, to sobie
                  powspominamy...

:D

A tu moja ulubiona Baška:

www.jaderske.cz/panorama/baska.jpg

W wodzie, w Bašce, to "moja" 'Eva'... :

www.jaderske.cz/obec/natur.html

bah7
                  • chaladia Tak naprawdę to są TRZY Baski 22.02.04, 09:05
                    Baska,
                    Baska Voda,
                    Stara Baska (z drugiej strony półwyspu),
                    wszystkie piękne.

BTW: a któraż to ta Twoja Eva, bo na linku są liczne zdjęcia bardzo pięknych
                    dziewczyn (jak to w Chorwacji latem).
                    • Gość: bah7 Re: Tak naprawdę to są TRZY Baski IP: *.proterians.net.pl 22.02.04, 20:22
                      No właśnie!

Stara Baśka, niemłoda ale piękna, może będzie jednak tańsza?

www.croatiainfo.net/h_Krk.html

Pozdrawiam

bah7
                  • Gość: XXL Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.wap / *.au.poznan.pl 22.02.04, 10:11

> Ale bardzo współczuję, że _miała_...
                    > Mimo wszystko chętnie obejrzę Jej Foto Album - z tamtego okresu, to sobie
                    > powspominamy...

Niestety, linku nie podam ze względów wiadomych. Bo co innego
                    też miała fajne.......
                    :-)

www.baskavoda.de/baska_voda_1_4_bilder.htm
                    • Gość: bah7 Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.proterians.net.pl 22.02.04, 19:29

A "moja" chorwacka Baśka wszystko ma fajne, zobacz sam:

members.chello.at/fkk.hr/straendefkk/baska.htm

:D

Oby do lata!

bah7
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka