Gość: Aga IP: *.globalnet.hr 20.02.04, 08:34 ze jest apartament z klimatyzacja 4 osobowy tylko 39 EUR www.croholiday.net/pl/sanja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Re: czy to mozliwe IP: *.netia.piekary.net 20.02.04, 10:04 "Wszystko jest możliwe na tym najlepszym ze światów", jak twierdzi klasyk. A tak na poważnie, to zwróć uwagę, że w spisie składników, które otrzymujesz za tę cenę, dyskretnie przemilczano kwestię klimatyzacji, co pozwala domniemywać, że będzie ona płatna dodatkowo. O szczegóły pytaj przed zawarciem umowy, a jeśli usłyszysz, że klimatyzacja w cenie jest, to każ to wyraźnie w umowie zapisać. Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Nie to niemożliwe...... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 20.02.04, 10:15 ....takich drogich apartamentów nie ma. Popytaj sąsiadów, zdrowo przesadziłaś..... Odpowiedz Link Zgłoś
ala666 Re: czy to mozliwe 20.02.04, 12:01 Jest to możliwe, zgodnie z ofertą do plaży jest dość daleko 600m a może liczyli je w linni prostej i trzeba dodać jeszcze około 200m. Ja znalazłam apartament w Mimice 15m od plaży dla 4 osób za 25 Euro w czerwcu z tym że bez klimatyzacji i też się zastanawiam czy to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Gdzie szukałaś? 20.02.04, 13:31 Ja szukam apartamentu w Basce na Krku i ceny tam są jakieś wyższe, ale może trafiam na takie agencje... ciekawe, czy oni miewaja takie coś, jak last minute, bo w dzisiejszych czasach trudno zaplanować urlop z dokładnością do dnia na pół roku naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
ala666 Re: Gdzie szukałaś? 20.02.04, 18:29 Przejrzałam chyba wszystkie możliwe strony w internecie z tym że mnie interesowała Dalmacja. Oferta o której pisałam była najtansza ale nie tylko dlatego ją wybrałam, analizując opis apartamentu (są zdjecia) nie była wcale gorsza od innych i dokładnie w tym rejonie co mnie interesuje. Kontaktowałam się z właścicielem i potwierdził autentyczność swojej oferty (a tak na 100% co jest prawdą to pewnie przekonam się na miejscu. Jeżeli chcesz więcej informacji podaj adres e-mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Czy Baśka może być tania?... IP: *.proterians.net.pl 20.02.04, 21:05 Chorwacja jest malownicza, ale Baśka jest tylko jedna... ;-) www.tz-baska.hr/galerijaen.html www.hotelibaska.hr/images/big/600x400-Camp-Bucunluka1-beach.jpg bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Baska Lepa! 20.02.04, 22:20 Byliśmy w Basce w 1993 roku, gdy w Kninie jeszcze Serbowie stali i walili z haubic w most w Maslenicy. Turystów było "na lekarstwo", na Bunculuce ledwo parę samochodów z przyczepami, spotkałem kilku zaprzyjaźnieonych austriackich expatów znanych mi po kontraktach w Sudanie i Jemenie (jak ktoś przeżył prawdziwe wojny tam, to się nie będzie bał takiej zabawy w żołnierzyków...). My mieszkaliśmy w hotelu Rosulija, o 10 metrów od plaży, zaraz za Bunculuką, płacąc 50 DM za dzień. Przez jakiś czas byliśmy jedynymi gośmi, potem dojechały jeszcze dwie pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Baška Lepa! IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 01:12 Może znajdziesz jednak lepszy pomysł na tańsze zakwaterowanie w Bašce?... Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czy Baśka może być tania?... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 20.02.04, 23:52 Gość portalu: bah7 napisał(a): > Chorwacja jest malownicza, ale Baśka jest tylko jedna... ;-) Nieprawda !!!! Ta ładniejsza Baśka jest w Dalmacji .... :-))) www.baskavoda.hr/index_hr.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Czy Baška może być tania?... IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 01:08 Masz rację, Baški są dwie, ale osobiście zdecydowanie wolę odwiedzać tę "moją"... Już wkrótce... ;-))) Oby do lata! Pzdr. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Baśka miała fajny biust.... IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 21.02.04, 02:16 ... to ta trzecia. :-)) Gość portalu: bah7 napisał(a): > Masz rację, Baški są dwie, ale osobiście zdecydowanie wolę odwiedzać > tę "moją"... Bo nie znasz tej "mojej", pewnie byś zdanie zmienił... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.proterians.net.pl 21.02.04, 13:48 Oj, nie wiem... Ale bardzo współczuję, że _miała_... Mimo wszystko chętnie obejrzę Jej Foto Album - z tamtego okresu, to sobie powspominamy... :D A tu moja ulubiona Baška: www.jaderske.cz/panorama/baska.jpg W wodzie, w Bašce, to "moja" 'Eva'... : www.jaderske.cz/obec/natur.html bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Tak naprawdę to są TRZY Baski 22.02.04, 09:05 Baska, Baska Voda, Stara Baska (z drugiej strony półwyspu), wszystkie piękne. BTW: a któraż to ta Twoja Eva, bo na linku są liczne zdjęcia bardzo pięknych dziewczyn (jak to w Chorwacji latem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Tak naprawdę to są TRZY Baski IP: *.proterians.net.pl 22.02.04, 20:22 No właśnie! Stara Baśka, niemłoda ale piękna, może będzie jednak tańsza? www.croatiainfo.net/h_Krk.html Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.wap / *.au.poznan.pl 22.02.04, 10:11 Gość portalu: bah7 napisał(a): > Ale bardzo współczuję, że _miała_... > Mimo wszystko chętnie obejrzę Jej Foto Album - z tamtego okresu, to sobie > powspominamy... :-))) Niestety, linku nie podam ze względów wiadomych. Bo co innego też miała fajne....... :-) www.baskavoda.de/baska_voda_1_4_bilder.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Baśka miała fajny biust.... IP: *.proterians.net.pl 22.02.04, 19:29 :-))) A "moja" chorwacka Baśka wszystko ma fajne, zobacz sam: members.chello.at/fkk.hr/straendefkk/baska.htm :D Oby do lata! bah7 Odpowiedz Link Zgłoś