Dodaj do ulubionych

Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 21:28
Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? Zauważyłam, że trochę z niej źle
pachnie. Może tylko zdezynfekować, ale czym i jak? Klima fabryczna w Golfie
IV 1.6 z 2002. Jeśli znacie jakiś dobry servis to polećcie, nie musi być to
ASO VW. Nie jestem niestety blondi ;))Ile to może też kosztować?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 20:46
      Drodzy Panowie, czyżby nie było nikogo kto mógłby pomóc dziewczynie w sprawie
      klimatyzacji? Odnoszę wrażenie, że jesteście w stanie kłócić się o przysłowiową
      pietruszkę, obrażając się ile da się, tocząc wywody o wyższości świąt wielkiej
      nocy nad świętami bożego narodzenia i odwrotnie. powodzenia, rozczarowana
      zuzia
      • greenblack Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? 20.05.04, 21:49
        Tak trudno zajrzeć do książki telefonicznej?
      • Gość: Jarek Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: 217.17.46.* 21.05.04, 12:02
        Korzystałem kiedyś z GK Kornak na Wiertniczej 162. Po praskiej stronie dobre
        opinie słyszałem o serwisie w Rembertowie - Skylark na Madziarów 44.
    • Gość: Żubr Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: 217.96.2.* 20.05.04, 22:19
      a moze warto sie wybrac do ASO?
      co 2 lata jest zazwyczaj przeglad klimatyzacji
      bedzie pieczatka to i cena przy odsprzedazy wyzsza
      • Gość: Zenek Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:52
        polecam siec MIDAS - tanio a OK
        w Wawie sa 4 punkty

• Gość: Poll Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:01
      A dlaczego nie zrobić tego w ASO. Mysle, że się znają na tym wcale nie gorzej
      niż inni. Poza tym jeśli robisz przeglądy w jednym ulubionym serwisie zawsz
      możesz ponegocjować cene bo ASO nie trzymają się ustalonych cen. Ja bym
      zaryzykował na Twoim miejscu.
    • Gość: edek Re: Gdzie w W-wie mogę przeczyścić klimatyzację? IP: *.crowley.pl 21.05.04, 16:29
      Feu Vert Janki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka